Рецепт Оладки з індички
Содержание
Рецепт Оладки з індички
Інгредієнти для «Оладки з індички»:
фарш
Фарш індюшачий — 300 г
Яйце куряче — 2 шт
Крупа манна — 1 ст. л.
Йогурт (або кефір) — 50 мл
Сіль за смаком
Перець червоний пекучий — за смаком
Орегано — 1/2 ч. Л.
Молоко — 50 мл
соус
Сир вершковий — 50 г
Гірчиця (середньої міцності) — 1/4 ч. Л.
Йогурт — 40 г
Зелень — за смаком
Кількість порцій: 6
Рецепт «Оладки з індички»:
- У фарш додати сіль, перець, орегано.
Ретельно перемішати, вбити яйця. - Добре перемішати, додати манну крупу, влити молоко з йогуртом.
- Перемішати і залишити на 20хв. (Можна і довше), щоб манна крупа набухла.
Якщо фарш вийшов у вас рідкуватим, додайте трохи борошна. - Сковороду з товстим дном добре розігріти з рослинним маслом.
- Викладати по 1,5-2ст. л. фаршу, смажити з двох строн.
У мене сковорода маленька на один оладок.
Мені в ній дуже зручно готувати. - Масло періодично додавати.
Смажити до готовності. Перевертати дуже акуратно, маса ніжна, може зламатися.
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )