2892 Рецепт Домашній шашлик

Рецепт Домашній шашлик


Рецепт Домашній шашлик

Інгредієнти для «Домашній шашлик»:

Грудка куряча (брав великі) — 2 шт
Помідор (середні) — 3 шт
Цибуля зелена
Цибуля ріпчаста (середня) — 2 шт
Кетчуп — 5 ст. л.
Часник — 5 зуб.
Оцет (ЯБЛУЧНИЙ) — 4 ст. л.
Сіль за смаком
Перець чорний (ДО СМАКУ)
Олія соняшникова

Час приготування: 25 хвилин

Кількість порцій: 5

Рецепт «Домашній шашлик»:

  1. Грудки промиваємо. обрізаємо з них м’ясо і ріжемо на середні шматочки приблизно з сірникову коробку
  2. Складаємо м’ясо в пакет (Простий політеленовий пакет, бажано товстий) ріжемо часточками помідори. Ріжемо дрібно зелений лук. Ріжемо півкільцями ріпчасту цибулю. Дрібно ріжемо часник.
  3. Уксус і кетчуп туди ж. Все додаємо до м’яса.
  4. Беремо Уксус і кетчуп. Все виливаємо в пакет з м’ясом. Трохи посоліть. Поперчити.
  5. ВСЕ В ПАКЕТІ перемішуємо. Зав’язувати ПАКЕТ І В ХОЛОДИЛЬНИК НА 1 ЧАС. Можна довше.
  6. Нагріваємо сковороду. Наливаємо олію. І викладаємо М’ЯСО разом з маринадом. ТІЛЬКИ НЕ ВСЕ ВІДРАЗУ. По кілька шматочків. Щоб воно прожарилося з двох сторін.
Читайте ще:  Рецепт Шашлик з печінки
По теме: ( из рубрики Рецепти Шашлика )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top