Рецепт Томатно-сметанний соус з цибулею
Содержание
Рецепт Томатно-сметанний соус з цибулею
Інгредієнти для «Томатно-сметанний соус з цибулею»:
Сметана — 200 г
Борошно пшеничне / Борошно — 2 ст. л.
Вода — 40 мл
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Томатна паста — 30 г
Сіль за смаком
Час приготування: 10 хвилин
Кількість порцій: 4
Рецепт «Томатно-сметанний соус з цибулею»:
- На прогріту на слабкому вогні суху сковроду висипаємо борошно і обсмажуємо до легкого рум’яного кольору
- Додаємо на сковороду 20 мл води і сметану. Тушкуємо соус постійно помішуючи пару хвилин на слабкому вогні, поки він не загусне. Знімемо з вогню.
- Ріжемо дрібно цибулю.
- Смажимо до золотистого кольору з крапелькою рослинного масла, додаємо томатну пасту і воду (20 мл.), Тушкуємо пару хвилин.
- Сметанну масу перемішуємо з томатною.
По теме: ( из рубрики Рецепти Соуси і маринади )