3368 Рецепт Томатно-сметанний соус з цибулею

Рецепт Томатно-сметанний соус з цибулею


Рецепт Томатно-сметанний соус з цибулею

Інгредієнти для «Томатно-сметанний соус з цибулею»:

Сметана — 200 г
Борошно пшеничне / Борошно — 2 ст. л.
Вода — 40 мл
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Томатна паста — 30 г
Сіль за смаком

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 4

Рецепт «Томатно-сметанний соус з цибулею»:

  1. На прогріту на слабкому вогні суху сковроду висипаємо борошно і обсмажуємо до легкого рум’яного кольору
  2. Додаємо на сковороду 20 мл води і сметану. Тушкуємо соус постійно помішуючи пару хвилин на слабкому вогні, поки він не загусне. Знімемо з вогню.
  3. Ріжемо дрібно цибулю.
  4. Смажимо до золотистого кольору з крапелькою рослинного масла, додаємо томатну пасту і воду (20 мл.), Тушкуємо пару хвилин.
  5. Сметанну масу перемішуємо з томатною.

Читайте ще:  Рецепт Соус-діп з фети
По теме: ( из рубрики Рецепти Соуси і маринади )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top