Рецепт Томатно-сметанний соус з цибулею
3368 Рецепт Томатно-сметанний соус з цибулею

Рецепт Томатно-сметанний соус з цибулею


Рецепт Томатно-сметанний соус з цибулею

Інгредієнти для «Томатно-сметанний соус з цибулею»:

Сметана – 200 г
Борошно пшеничне / Борошно – 2 ст. л.
Вода – 40 мл
Цибуля ріпчаста – 1 шт
Томатна паста – 30 г
Сіль за смаком

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 4

Рецепт «Томатно-сметанний соус з цибулею»:

  1. На прогріту на слабкому вогні суху сковроду висипаємо борошно і обсмажуємо до легкого рум’яного кольору
  2. Додаємо на сковороду 20 мл води і сметану. Тушкуємо соус постійно помішуючи пару хвилин на слабкому вогні, поки він не загусне. Знімемо з вогню.
  3. Ріжемо дрібно цибулю.
  4. Смажимо до золотистого кольору з крапелькою рослинного масла, додаємо томатну пасту і воду (20 мл.), Тушкуємо пару хвилин.
  5. Сметанну масу перемішуємо з томатною.

Читайте ще:  Рецепт Бутербродная намазки з редьки і сиру
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Соуси і маринади)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

девять − один =

Сейчас читают:
Top