Рецепт М’ясний хліб з сирною начинкою
Рецепт М’ясний хліб з сирною начинкою
Інгредієнти для рецепта М’ясний хліб з сирною начинкою
Фарш м’ясний (домашній класичний) — 500 г
Сухарі (білі) — 3 ст. л.
Цибуля зелена — 1/2 Пуч.
Цукор — 1 ч. Л.
сіль
Перець чорний
Шпинат (листочки) — 50 г
Бринза — 50 г
Сир адигейський — 50 г
Сир твердий — 50 г
Сметана — 1 ст. л.
Паприка солодка — 1 ст. л.
Яйце куряче — 4 шт
Бекон — 3 … 4 скибки.
- Фарш — у мене домашній класичний з яловичини і свинини — змішати з меленими білими сухарями, крейда рубаним зеленою цибулею, спеціями і перцем. Дуже добре вимішати і кілька разів відбити фарш.
- Для начинки дрібно нашаткувати шпінат- краще одні листочки, натерти сирне асорті. Трохи твердого сиру відкласти для посипання. Сир можна брати за смаком і наявності, бажано, щоб він все-таки плавився добре. Додати одне сире яйце, сметану і паприку і ретельно вимішати.
- У підготовлену прямокутну форму для кексу викласти фарш рівним шаром, піднімаючи краю і формуючи «коробочку». На дно укласти тонкі скибочки бекону або подкопченной грудинки.
- У поглиблення викласти сирну начинку. На рівних відстанях зробити виїмки, в які акуратно випустити яйця.
- Вирівняти краю і присипати зверху м’ясний хліб відкладеним твердим сиром. Запікати в розігрітій до 200 градусів духовці 15 хвилин до скориночки, краще на нижньому нагріванні, потім трохи збавити нагрів і запікати до готовності. краю хліба почнуть відставати і сік при проколі буде прозорий. А жовток на яйці повинен залишатися напіврідким.
- Подавати одразу ж, доповнивши свіжою зеленню і овочами.
По теме: ( из рубрики Рецепти Хліба )