2795 Рецепт Зерновий хліб з додаванням трьох видів борошна

Рецепт Зерновий хліб з додаванням трьох видів борошна


Рецепт Зерновий хліб з додаванням трьох видів борошна

Інгредієнти для «Зерновий хліб з додаванням трьох видів борошна»:

Борошно житнє — 300 г
Борошно гречане — 200 г
Борошно пшеничне / Борошно — 300 г
Сіль — 1 ч. Л.
Дріжджі (сухі швидкодіючі) — 3 ч. Л.
Пластівці вівсяні — 50 г
Насіння льону — 2 ст. л.
Насіння соняшнику — 2 г
Морква — 2 шт
Цукор тростинний  — 2 ст. л.
Вода — 300 мл
Оливкова олія — ​​5 ст. л.
Сік яблучний — 220 мл

Рецепт «Зерновий хліб з додаванням трьох видів борошна»:

  1. З’єднати 3 види борошна.
  2. Додати сухі дріжджі.
  3. Додати оливкове масло.
  4. А так же кип’ячену воду кімнатної температури. Перемішати, після додати яблучний сік.
  5. Додати всі інші інгредієнти. Морква заздалегідь натерти на тертці. Замісити м’яке еластичне тісто. Накрити тісто рушником і залишити на годину.
  6. Деко змастити олією. Тісто розділити на 2 або на 3. Я сформувала один буханець хліба і 2 батона. Верх хліба змочити водою і посипати вівсяними пластівцями.
  7. Знову накрити рушником і залишити на годину.
  8. Після закінчення часу випікати хлібця в заздалегідь розігрітій духовці при 180 градусах близько 40 хвилин до рум’яної скоринки. Орієнтуйтеся на свою духовку.
  9. Готовий хліб остудити на решітці. Смачного!
Читайте ще:  Рецепт Хліб з розмарином по-італійськи
По теме: ( из рубрики Рецепти Хліба )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top