Рецепт Зерновий хліб з додаванням трьох видів борошна
Содержание
Рецепт Зерновий хліб з додаванням трьох видів борошна
Інгредієнти для «Зерновий хліб з додаванням трьох видів борошна»:
Борошно житнє — 300 г
Борошно гречане — 200 г
Борошно пшеничне / Борошно — 300 г
Сіль — 1 ч. Л.
Дріжджі (сухі швидкодіючі) — 3 ч. Л.
Пластівці вівсяні — 50 г
Насіння льону — 2 ст. л.
Насіння соняшнику — 2 г
Морква — 2 шт
Цукор тростинний — 2 ст. л.
Вода — 300 мл
Оливкова олія — 5 ст. л.
Сік яблучний — 220 мл
Рецепт «Зерновий хліб з додаванням трьох видів борошна»:
- З’єднати 3 види борошна.
- Додати сухі дріжджі.
- Додати оливкове масло.
- А так же кип’ячену воду кімнатної температури. Перемішати, після додати яблучний сік.
- Додати всі інші інгредієнти. Морква заздалегідь натерти на тертці. Замісити м’яке еластичне тісто. Накрити тісто рушником і залишити на годину.
- Деко змастити олією. Тісто розділити на 2 або на 3. Я сформувала один буханець хліба і 2 батона. Верх хліба змочити водою і посипати вівсяними пластівцями.
- Знову накрити рушником і залишити на годину.
- Після закінчення часу випікати хлібця в заздалегідь розігрітій духовці при 180 градусах близько 40 хвилин до рум’яної скоринки. Орієнтуйтеся на свою духовку.
- Готовий хліб остудити на решітці. Смачного!
По теме: ( из рубрики Рецепти Хліба )