Рецепт Бичачі яйця по-арабськи
Рецепт Бичачі яйця по-арабськи
Інгредієнти для рецепта Бичачі яйця по-арабськи
Субпродукти (бичачі яйця, насінники) — 2 шт
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Морква — 1 шт
Перець солодкий (бажано різного кольору) — 2 шт
Оливкова олія — 4 ст. л.
сіль
Перець чорний
перець білий
майоран
Читайте также: толкование снов и их значение
- Принісши насінники додому викладіть їх на обробну дошку і залиште підсохнути на 5 хвилин. Так легше знімати шкірку. Поставте на вогонь каструльку з підсоленою водою. Коли яйця обвітрилася зробіть надріз вздовж яйця і акуратно підчепивши пальцями і вхопившись за шкірку, відокремте і зніміть її з усією поверхні яйця.
- Нарізати їх часточками як апельсин. Розрізати спочатку уздовж навпіл, а далі кожну половину ще на чотири частини. Потім яйця треба ретельно промити під проточною водою.
- За цей час вже закипіла вода. Кидаємо туди яйця і варимо з моменту закипання на маленькому вогні 5-8 хвилин. Нам ще знадобиться окріп для промивання.
- Поки варяться яйця очистити і нарізати цибулину і моркву. Обсмажити злегка на оливковій олії.
- Солодкий перець нарізати шматочками і додати до цибулі з морквою. Обсмажуємо на маленькому вогні. Овочі повинні бути трохи вогкуваті.
- Дрібно нарізати гострий перець і додати в сковороду.
- Зливаємо сварилися шматочки яєць в друшляк або сталеве ситечко і промиваємо окропом з чайника. Не можна промивати варені яйця холодною водою — у них з’являється дивний смак.
- Промивши яйця додаємо їх до Смажаться овочам. Солимо, перчимо і додаємо спеції. Тільки не захоплюйтеся. Щоб не забити дуже ніжний смак яєць. Смажимо кілька хвилин постійно помішуючи. Потім закриваємо кришкою і залишаємо на мінімальному вогні ще на пару хвилин.
- От і все. Блюдо готове. Подаємо зі свіжими помідорами і огірками. Дуже смачно ще з відвареною картоплею.
По теме: ( из рубрики Рецепти Яловичина )