604 Рецепт Баклажановий омлет

Рецепт Баклажановий омлет


Рецепт Баклажановий омлет

Інгредієнти для рецепта Баклажановий омлет

Баклажан — 1 шт
Морква (середні) — 2 шт
Борошно пшеничне — 100 г
Вершки — 100 мл
Яйце куряче — 5 шт
Сіль — 1 ч. Л.
Чебрець — 1 ч. Л.
Перець чорний — 1/2 ч. Л.
Сир твердий — 50 г

  1. Баклажан нарізати на шматочки. Посолити злегка і залишити
    на 15 хвилин.
  2. Спітнілий баклажан промити під проточною водою і обсушити на серветці.
  3. Моркву натерти на крупній тертці.
  4. У мисці змішати вершки, борошно, сіль, перець, чебрець і яйця. Збити віночком.
  5. Додати до суміші баклажан і моркву. Перемішати ложкою.
  6. Форму для запікання 26см змастити соняшниковою олією. Викладаємо підготовлену суміш. Випікаємо в розігрітій духовці 25 хвилин при 180гр
  7. Зверху посипати тертим сиром і допікати ще 10 хвилин.
Читайте ще:  Рецепт Омлет з бананом і сиром
По теме: ( из рубрики Рецепти Омлет )

    Оставить отзыв

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

    *
    *

    Роздiли
    Top