Рецепт Баклажановий омлет
Рецепт Баклажановий омлет
Інгредієнти для рецепта Баклажановий омлет
Баклажан — 1 шт
Морква (середні) — 2 шт
Борошно пшеничне — 100 г
Вершки — 100 мл
Яйце куряче — 5 шт
Сіль — 1 ч. Л.
Чебрець — 1 ч. Л.
Перець чорний — 1/2 ч. Л.
Сир твердий — 50 г
- Баклажан нарізати на шматочки. Посолити злегка і залишити
на 15 хвилин. - Спітнілий баклажан промити під проточною водою і обсушити на серветці.
- Моркву натерти на крупній тертці.
- У мисці змішати вершки, борошно, сіль, перець, чебрець і яйця. Збити віночком.
- Додати до суміші баклажан і моркву. Перемішати ложкою.
- Форму для запікання 26см змастити соняшниковою олією. Викладаємо підготовлену суміш. Випікаємо в розігрітій духовці 25 хвилин при 180гр
- Зверху посипати тертим сиром і допікати ще 10 хвилин.
По теме: ( из рубрики Рецепти Омлет )