Рецепт Омлет з часниковими стрілами
Содержание
Рецепт Омлет з часниковими стрілами
Інгредієнти для «Омлет з часниковими стрілами»:
Яйце куряче (велике або 4 шт дрібних) — 3 шт
Молоко (добірне) — 100 мл
Сіль за смаком)
Масло вершкове — 20 г
Стрілки часникові (в залежності від довжини, у мене були ~ по 20 см або за смаком) — 4 шт
Перець чорний (за смаком для подачі)
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 2
Рецепт «Омлет з часниковими стрілами»:
- Стрілки нарізаємо ~ по 2-2,5 см.
- Щоб омлет вийшов пишним, його бажано робити в невеликому по діаметру і високому сотейнику з товстим дном і добре, щоб він був антипригарний. Звичайно можна зробити і в будь-який сковороді.
- Розтоплюємо масло вершкове і викладаємо стрілки порізані. Обсмажуємо їх на середньому вогні хвилини 3-5.
- У посуд розбиваємо яйця і наливаємо молоко, кладемо сіль за смаком. Яйця з молоком потрібно просто акуратно перемішати, не збиваючи.
- Виливаємо суміш у сотейник до стрілок і відразу перемішуємо. Зменшуємо вогонь на мінімум і накриваємо кришкою.
- Готуємо омлет до готовності. Це займе хвилин 12-15 і буде видно, що він готовий. Омлет добре підніметься під кришкою. Головне його не відкривати поки він стоїть на плиті і майже повністю не схопиться. Звичайно, коли ви його будите викладати в тарілки, він трохи осяде.
- Прямо в сотейнику я його розрізала на 4 частини (сектори). Чудово знімається з антипригарного сотейника і не пригора.
- Перчимо до смаку і бажанням і їмо!
По теме: ( из рубрики Рецепти Омлет )