3015 Рецепт Омлет з часниковими стрілами

Рецепт Омлет з часниковими стрілами


Рецепт Омлет з часниковими стрілами

Читайте также: Топ с ажурной кокеткой

Інгредієнти для «Омлет з часниковими стрілами»:

Яйце куряче (велике або 4 шт дрібних) — 3 шт
Молоко (добірне) — 100 мл
Сіль за смаком)
Масло вершкове — 20 г
Стрілки часникові (в залежності від довжини, у мене були ~ по 20 см або за смаком) — 4 шт
Перець чорний (за смаком для подачі)

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 2

Рецепт «Омлет з часниковими стрілами»:

  1. Стрілки нарізаємо ~ по 2-2,5 см.
  2. Щоб омлет вийшов пишним, його бажано робити в невеликому по діаметру і високому сотейнику з товстим дном і добре, щоб він був антипригарний. Звичайно можна зробити і в будь-який сковороді.
  3. Розтоплюємо масло вершкове і викладаємо стрілки порізані. Обсмажуємо їх на середньому вогні хвилини 3-5.
  4. У посуд розбиваємо яйця і наливаємо молоко, кладемо сіль за смаком. Яйця з молоком потрібно просто акуратно перемішати, не збиваючи.
  5. Виливаємо суміш у сотейник до стрілок і відразу перемішуємо. Зменшуємо вогонь на мінімум і накриваємо кришкою.
  6. Готуємо омлет до готовності. Це займе хвилин 12-15 і буде видно, що він готовий. Омлет добре підніметься під кришкою. Головне його не відкривати поки він стоїть на плиті і майже повністю не схопиться. Звичайно, коли ви його будите викладати в тарілки, він трохи осяде.
  7. Прямо в сотейнику я його розрізала на 4 частини (сектори). Чудово знімається з антипригарного сотейника і не пригора.
  8. Перчимо до смаку і бажанням і їмо!
Читайте ще:  Рецепт «Сніданок по-італійськи»
По теме: ( из рубрики Рецепти Омлет )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top