Рецепт Наче піца. Омлет з сиром
Рецепт Наче піца. Омлет з сиром
ПРИГОТУВАННЯ
25 хвилин
ПОРЦІЇ
2
СКЛАДНІСТЬ
легко
ІНГРЕДІЄНТИ
4 яйця
100 г сиру КОМО Тенеро Мілк
2 середні томати
100 г листів шпинату
2 ст. л. соняшникової олії
дрібка орегано
ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ
- Помийте 2 середні томати, розріжте навпіл, виріжте плодоніжку та наріжте середніми шматочками.
- Розігрійте пательню з 2 ст. л. соняшникової олії, перекладіть томати, додайте 100 г листів шпинату та трішки посоліть. Перемішайте та готуйте хвилину на середньому вогні.
- Вбийте 4 яйця в миску та збийте виделкою до однорідності. Трішки посоліть, бо сир теж надасть солоності. Перелийте яєчну суміш в пательню. Накрийте сковорідку кришкою та готуйте на маленькому вогні 2 хвилини.
- Наріжте слайсами 100 г сиру КОМО Тенеро Мілк та викладіть на омлет по колу та всередину.
- Накрийте кришкою та продовжуйте готувати ще 5 хвилин. За цей час сир має добре розплавитися.
- Готовий омлет на сковорідці посипте дрібкою орегано та одразу подавайте до столу. Розрізайте дерев’яною лопаткою на трикутні шматочки та смакуйте. За бажанням полийте готову страву бальзамічним оцтом як піцу.
ПОРАДИ ДЛЯ СМАЧНОГО ОМЛЕТУ НА СКОВОРІДЦІ
Щоб омлет дійсно був схожий на піцу, для цієї кількості компонентів беріть пательню діаметром не більше 20 см. Помідори використовуйте стиглі та м’ясисті, бо зайва рідина нам не потрібна. Якщо у вас листя шпинату з паковання, зазвичай, його не потрібно мити, воно підготоване для того, щоб дістати та одразу готувати.
А ось зелень в пучках помийте та обсушіть паперовим рушником чи в спеціальній сушарці.
Для омлету я використав сир КОМО Тенеро Мілк, бо мені подобається його ніжний та не такий солоний смак в порівнянні з іншими твердими сирами. А ще він гарно плавиться. Я додав половину з паковання, а ви за бажанням для більш насиченого смаку використовуйте увесь. Буде смачно.