599 Рецепт Фейєтон запечений

Рецепт Фейєтон запечений


Рецепт Фейєтон запечений

Інгредієнти для рецепта Фейєтон запечений

Яловичина (або телятина, або пісна свинина) — 700 г
Грудка куряча (філе, або будь-яке інше м’ясо) — 500 шт
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Часник — 2 зуб.
Яйце куряче — 1 шт
Бекон (сирокопчений) — 10 скибками.
Вино біле сухе — 100 мл
Бульйон (м’ясний або курячий) — 100 мл
сіль
Перець чорний мелений)
Масло вершкове — 20 г

  1. Прокрутити яловичину через м’ясорубку з дрібною насадкою.
  2. Філе курячої грудки порізати на тонкі скибочки, скільки вийде, але не менше 10-12 штук. Відбити кожен шматок в тонкий пласт і натерти невеликою кількістю солі і перцю.
  3. Цибулю і часник подрібнити і обсмажити на вершковому маслі, помішуючи, 5 хвилин.
  4. Змішати в мисці фарш з обсмаженою цибулею і часником. Додати перець, сіль і яйце. Ретельно вимішати. На даний фейетон добре б додати порізані дрібними кубиками копченості.
  5. Форму підходящого розміру з високими бортиками застелити папером для випічки. Покласти смужки бекону так, щоб вони «звисали» з бортів.
  6. Покласти перший пласт курячого філе.
  7. Викласти трохи фаршу, розрівняти .. Викладати так всі верстви, але верхнім шаром повинен бути фарш.
  8. Підняти вгору «свободновісящая» смужки бекону. Непогано зверху викласти ще смужки бекону, типу решітки, зайві краю підігнути вниз. Поставити форму в розігріту до 190 градусів духовку на 20 хвилин.
  9. Потім влити вино і готувати ще 30 хвилин.
  10. Потім влити бульйон, накрити форму фольгою і готувати 1 годину-1час15мінут, час від часу поливаючи фейетон соком, що виділився. (Не лякайтеся, соку буде дуже багато).
  11. Готовий Фейетон накрити фольгою і дати постояти хвилин 10.
  12. Ріжемо і подаємо, чи ні, спочатку подаємо, а потім ріжемо, мліючи від аромату і очікування.
  13. Смачного!
Читайте ще:  Рецепт Запечене м'ясо в вершковому соусі
По теме: ( из рубрики Рецепти Яловичина )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top