Соус «італійські наспіви» для пасти і піци
Содержание
Соус «італійські наспіви» для пасти і піци
Інгредієнти для «Соус» італійські наспіви «для пасти і піци»:
Помідор (У мене тільки серединки, перемелені блендером) — 2 кг
Кінза (кінза, кріп, базилік, петрушка) — 1/2 Пуч.
Часник — 5 зуб.
Перець червоний пекучий (ми любимо гостреньке, тому у мене повноцінний великий стручок, дивіться по собі)
Кріп — 1/2 Пуч.
Базилік — 1/2 Пуч.
Петрушка — 1/2 Пуч.
сіль
суміш перців
Рецепт «Соус» італійські наспіви «для пасти і піци»:
- Закипілої на дуже маленькому огонечкі сердцевінкі ( В’ялила помідори і поскупилася викидати сердцевінкі ) перемелює блендером до стану рідкої каші, додаємо спеції, які подобаються і які є. Те, що поклала я — перераховано в списку інгредієнтів.
- Помідори на дуже маленькому вогні уварювалися близько 2х годин. Уваров приблизно в 2 рази, додала в цілому 2 пучка різної зелені (0,5 кінзи і базиліка, 0,5 петрушки і кропу).
- Італійським, звичайно, цей соус стає завдяки базиліку. При бажанні можна додати бальзамічний оцет, оливкова олія, каперси. Я утрималася. У процесі приготування пасти або піци буду додавати те, чого серденько побажає в дану конкретну хвилину, і буде у мене кожен раз різний соус.
По теме: ( из рубрики Консервація )