Соус “італійські наспіви” для пасти і піци
1648 Соус "італійські наспіви" для пасти і піци

Соус “італійські наспіви” для пасти і піци


Соус “італійські наспіви” для пасти і піци

Інгредієнти для “Соус” італійські наспіви “для пасти і піци”:

Помідор (У мене тільки серединки, перемелені блендером) – 2 кг
Кінза (кінза, кріп, базилік, петрушка) – 1/2 Пуч.
Часник – 5 зуб.
Перець червоний пекучий (ми любимо гостреньке, тому у мене повноцінний великий стручок, дивіться по собі)
Кріп – 1/2 Пуч.
Базилік – 1/2 Пуч.
Петрушка – 1/2 Пуч.
сіль
суміш перців

Рецепт “Соус” італійські наспіви “для пасти і піци”:

  1. Закипілої на дуже маленькому огонечкі сердцевінкі ( В’ялила помідори і поскупилася викидати сердцевінкі ) перемелює блендером до стану рідкої каші, додаємо спеції, які подобаються і які є. Те, що поклала я – перераховано в списку інгредієнтів.
  2. Помідори на дуже маленькому вогні уварювалися близько 2х годин. Уваров приблизно в 2 рази, додала в цілому 2 пучка різної зелені (0,5 кінзи і базиліка, 0,5 петрушки і кропу).
  3. Італійським, звичайно, цей соус стає завдяки базиліку. При бажанні можна додати бальзамічний оцет, оливкова олія, каперси. Я утрималася. У процесі приготування пасти або піци буду додавати те, чого серденько побажає в дану конкретну хвилину, і буде у мене кожен раз різний соус.
Читайте ще:  Рецепт Варення з білої акації
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Консервація)
Сейчас читают:
Top