Рецепт Паста з рікоттою і сушеними помідорами
3243 Рецепт Паста з рікоттою і сушеними помідорами

Рецепт Паста з рікоттою і сушеними помідорами


Рецепт Паста з рікоттою і сушеними помідорами

Інгредієнти для «Паста з рікоттою і сушеними помідорами»:

Паста – 230 г
Рікотта – 150 г
Томати в’ялені – 4 шт
Пармезан – 1 ст. л.
Каперси – 1 ч. Л.
Анчоуси (факультативно) – 1 шт
Мигдаль – 20 г

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 3

Рецепт «Паста з рікоттою і сушеними помідорами»:

  1. Поки паста вариться занурювальним блендером пробити рикотту, пармезан, помідори, каперси, анчоус і базилік.
  2. На 2/3 готовності пасти (якщо на упаковці написано 13 хвилин вимикаємо вогонь на 9 хвилині) соус переміщаємо на сковорідку, додаємо ополоник води в якій варилася паста і саму пасту.
  3. Доводимо пасту залишилася 1/3 часу (4 хвилини) періодично перемішуючи. На сковороді окремо підсмажуємо порубаний мигдаль. Готову пасту посипаємо мигдалем замість сиру
Читайте ще:  Рецепт Закрита міні-піца з ковбасою і сиром
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Паста і піца)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

двадцать + 6 =

Сейчас читают:
Top