Рецепт Паста з рікоттою і сушеними помідорами
Содержание
Рецепт Паста з рікоттою і сушеними помідорами
Інгредієнти для «Паста з рікоттою і сушеними помідорами»:
Паста — 230 г
Рікотта — 150 г
Томати в’ялені — 4 шт
Пармезан — 1 ст. л.
Каперси — 1 ч. Л.
Анчоуси (факультативно) — 1 шт
Мигдаль — 20 г
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 3
Рецепт «Паста з рікоттою і сушеними помідорами»:
- Поки паста вариться занурювальним блендером пробити рикотту, пармезан, помідори, каперси, анчоус і базилік.
- На 2/3 готовності пасти (якщо на упаковці написано 13 хвилин вимикаємо вогонь на 9 хвилині) соус переміщаємо на сковорідку, додаємо ополоник води в якій варилася паста і саму пасту.
- Доводимо пасту залишилася 1/3 часу (4 хвилини) періодично перемішуючи. На сковороді окремо підсмажуємо порубаний мигдаль. Готову пасту посипаємо мигдалем замість сиру
По теме: ( из рубрики Рецепти Паста і піца )