3013 Рецепт Паста з радіккіо і гранатом

Рецепт Паста з радіккіо і гранатом


Рецепт Паста з радіккіо і гранатом

Читайте также: Прямой джемпер, связанный поперек

Інгредієнти для «Паста з радіккіо і гранатом»:

Паста — 400 г
Листя салату / Салат (Радіккіо) — 1 вилок
Гранат — 1 шт
Песто (з волоського горіха) — 1 бан.
Вино червоне сухе — 100 мл
Оливкова олія — ​​2 ст. л.
Сіль — 1 ч. Л.
Часник — 1 зуб.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Рецепт «Паста з радіккіо і гранатом»:

  1. Зерна граната звільнити від оболонки.
  2. Підготувати салат радіккіо: помити, видалити пошкоджені листочки.
  3. Салат порізати тонкою соломкою, як капусту.
  4. На сковороді розігріти оливкову олію з зубчиком часнику, додати порізаний салат.
  5. Обсмажити салат до м’якості, потім додати червоне вино і випарувати.
  6. Після цього викласти песто з волоським горіхом. Це рідкісний для нас продукт. Але його цілком можна приготувати самим.
  7. Пасту зварити в посоленой воді протягом зазначеного на упаковці часу. Або на 1 хвилину менше. Так корисніше. Відціджену пасту викласти в сковороду і ретельно мішати, поки паста не придбає рівномірний фіолетовий відтінок.
  8. При подачі пасту щедро посипати гранатовими зернами і насолоджуватися цією вишуканою, дуже смачною і корисною стравою італійської кухні.
Читайте ще:  Рецепт Паста з гарбузом, ковбасками і рікоттою
По теме: ( из рубрики Рецепти Паста і піца )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top