Рецепт Паста з радіккіо і гранатом
Содержание
Рецепт Паста з радіккіо і гранатом
Читайте также: Прямой джемпер, связанный поперек
Інгредієнти для «Паста з радіккіо і гранатом»:
Паста — 400 г
Листя салату / Салат (Радіккіо) — 1 вилок
Гранат — 1 шт
Песто (з волоського горіха) — 1 бан.
Вино червоне сухе — 100 мл
Оливкова олія — 2 ст. л.
Сіль — 1 ч. Л.
Часник — 1 зуб.
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 4
Рецепт «Паста з радіккіо і гранатом»:
- Зерна граната звільнити від оболонки.
- Підготувати салат радіккіо: помити, видалити пошкоджені листочки.
- Салат порізати тонкою соломкою, як капусту.
- На сковороді розігріти оливкову олію з зубчиком часнику, додати порізаний салат.
- Обсмажити салат до м’якості, потім додати червоне вино і випарувати.
- Після цього викласти песто з волоським горіхом. Це рідкісний для нас продукт. Але його цілком можна приготувати самим.
- Пасту зварити в посоленой воді протягом зазначеного на упаковці часу. Або на 1 хвилину менше. Так корисніше. Відціджену пасту викласти в сковороду і ретельно мішати, поки паста не придбає рівномірний фіолетовий відтінок.
- При подачі пасту щедро посипати гранатовими зернами і насолоджуватися цією вишуканою, дуже смачною і корисною стравою італійської кухні.
По теме: ( из рубрики Рецепти Паста і піца )