3354 Рецепт Закрита міні-піца з ковбасою і сиром

Рецепт Закрита міні-піца з ковбасою і сиром


Рецепт Закрита міні-піца з ковбасою і сиром

Читайте также: Опис автомобіля Mercedes-Benz CLA 2019

Інгредієнти для «Закрита міні-піца з ковбасою і сиром»:

Для тіста

Борошно пшеничне / Борошно — 320 г
Розпушувач тіста — 1 ч. Л.
Яйце куряче — 1 шт
Кефір — 200 мл
сіль
Цукор — 1 ч. Л.

Для начинки

Ковбаса — 200 г
Сир твердий — 200 г

Для приготовлення

Яйце куряче (для змащування піц, якщо будете запікати) — 1 шт
Масло рослинне (для обсмажування, якщо будете смажити) — 1 ст. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Рецепт «Закрита міні-піца з ковбасою і сиром»:

Для тісту змішаємо розпушувач і борошно.
У кефір додаємо цукор, сіль, перемішуємо.
У борошно додаємо яйце, рослинне масло, кефір.

Замішуємо тісто. Тісто виходить липким. Ми залишаємо тісто на час.

Нарізаємо для начинки ковбасу …… і сир.

Ділимо тісто на 2 частини. Розкачуємо їх тонко до товщини приблизно 0,4 … 0,5 см.

На 1 частину тісту викладаємо начинку (ковбасу, сир).

На сир викладаємо пасту по пів чайної ложки. Накриваємо другою частиною тіста. Розрізаємо на міні-піци. Кожну міні-піцу додатково перевіряємо, щоб усі сторони були добре скріплені.

Для запікання в духовці, попередньо змажемо їх яйцем і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів хвилин на 10-15. Піци повинні підрум’янитися.

Для смаження на сковороді, нагріваємо невелику кількість рослинної олії і смажимо до золотистої скоринки.

Читайте ще:  Рецепт Паста з гарбузом, ковбасками і рікоттою
По теме: ( из рубрики Рецепти Паста і піца )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top