Рецепт Закрита міні-піца з ковбасою і сиром
3354 Рецепт Закрита міні-піца з ковбасою і сиром

Рецепт Закрита міні-піца з ковбасою і сиром


Рецепт Закрита міні-піца з ковбасою і сиром

Читайте также: Опис автомобіля Mercedes-Benz CLA 2019

Інгредієнти для «Закрита міні-піца з ковбасою і сиром»:

Для тіста

Борошно пшеничне / Борошно – 320 г
Розпушувач тіста – 1 ч. Л.
Яйце куряче – 1 шт
Кефір – 200 мл
сіль
Цукор – 1 ч. Л.

Для начинки

Ковбаса – 200 г
Сир твердий – 200 г

Для приготовлення

Яйце куряче (для змащування піц, якщо будете запікати) – 1 шт
Масло рослинне (для обсмажування, якщо будете смажити) – 1 ст. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Рецепт «Закрита міні-піца з ковбасою і сиром»:

Для тісту змішаємо розпушувач і борошно.
У кефір додаємо цукор, сіль, перемішуємо.
У борошно додаємо яйце, рослинне масло, кефір.

Замішуємо тісто. Тісто виходить липким. Ми залишаємо тісто на час.

Нарізаємо для начинки ковбасу …… і сир.

Ділимо тісто на 2 частини. Розкачуємо їх тонко до товщини приблизно 0,4 … 0,5 см.

На 1 частину тісту викладаємо начинку (ковбасу, сир).

На сир викладаємо пасту по пів чайної ложки. Накриваємо другою частиною тіста. Розрізаємо на міні-піци. Кожну міні-піцу додатково перевіряємо, щоб усі сторони були добре скріплені.

Для запікання в духовці, попередньо змажемо їх яйцем і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів хвилин на 10-15. Піци повинні підрум’янитися.

Для смаження на сковороді, нагріваємо невелику кількість рослинної олії і смажимо до золотистої скоринки.

Читайте ще:  Рецепт Піца з соусом-чилі і карпаччо
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Паста і піца)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

1 × 4 =

Сейчас читают:
Top