Рецепт Закрита міні-піца з ковбасою і сиром
Содержание
Рецепт Закрита міні-піца з ковбасою і сиром
Читайте также: Опис автомобіля Mercedes-Benz CLA 2019
Інгредієнти для «Закрита міні-піца з ковбасою і сиром»:
Для тіста
Борошно пшеничне / Борошно — 320 г
Розпушувач тіста — 1 ч. Л.
Яйце куряче — 1 шт
Кефір — 200 мл
сіль
Цукор — 1 ч. Л.
Для начинки
Ковбаса — 200 г
Сир твердий — 200 г
Для приготовлення
Яйце куряче (для змащування піц, якщо будете запікати) — 1 шт
Масло рослинне (для обсмажування, якщо будете смажити) — 1 ст. л.
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 4
Рецепт «Закрита міні-піца з ковбасою і сиром»:
Для тісту змішаємо розпушувач і борошно.
У кефір додаємо цукор, сіль, перемішуємо.
У борошно додаємо яйце, рослинне масло, кефір.
Замішуємо тісто. Тісто виходить липким. Ми залишаємо тісто на час.
Нарізаємо для начинки ковбасу …… і сир.
Ділимо тісто на 2 частини. Розкачуємо їх тонко до товщини приблизно 0,4 … 0,5 см.
На 1 частину тісту викладаємо начинку (ковбасу, сир).
На сир викладаємо пасту по пів чайної ложки. Накриваємо другою частиною тіста. Розрізаємо на міні-піци. Кожну міні-піцу додатково перевіряємо, щоб усі сторони були добре скріплені.
Для запікання в духовці, попередньо змажемо їх яйцем і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів хвилин на 10-15. Піци повинні підрум’янитися.
Для смаження на сковороді, нагріваємо невелику кількість рослинної олії і смажимо до золотистої скоринки.