Рецепт Паста з гарбузом, ковбасками і рікоттою
3245 Рецепт Паста з гарбузом, ковбасками і рікоттою

Рецепт Паста з гарбузом, ковбасками і рікоттою


Рецепт Паста з гарбузом, ковбасками і рікоттою

Інгредієнти для «Паста з гарбузом, ковбасками і рікоттою»:

Паста – 230 г
Гарбуз (вже очищений) – 230 г
Ковбаски (найближче – купати) – 100 г
Цибуля ріпчаста – 100 г
Рікотта – 100 г
Пармезан – 70 г
Оливкова олія – ​​2 ст. л.

Час приготування: 35 хвилин

Кількість порцій: 3

Рецепт «Паста з гарбузом, ковбасками і рікоттою»:

  1. Ставимо варити пасту і беремося за начинку. Лук півкільцями, гарбуз і ковбаску-кубиком. Обсмажуємо на оливковій олії, додаємо гарячої води з каструлі з пастою і закриваємо кришкою.
  2. Тепер займемося сиром. Пармезан висипати в глибоку ємність, додати пару ложок теплої води і перемішати. Якщо вода буде дуже гарячою то сир піде грудками, потім рикотту і перемішати. Тепер додати гарячої води з каструлі з пастою, пару ложок, опціонально лимонну цедру потерти. Перемішати гарненько.
  3. Поки ми займалися сиром цибулю і гарбуз в соусі практично протушкувалися до пюре, можна розім’яти їх трохи виделкою, додавши соусу майже однорідний стан. З’єднати пасту  і гарбузовий соус, потім додати суміш з Рікоти і пармезану.
Читайте ще:  Рецепт Паста з радіккіо і гранатом
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Паста і піца)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пятнадцать + 10 =

Сейчас читают:
Top