Рецепт Паста з гарбузом, ковбасками і рікоттою
Содержание
Рецепт Паста з гарбузом, ковбасками і рікоттою
Інгредієнти для «Паста з гарбузом, ковбасками і рікоттою»:
Паста — 230 г
Гарбуз (вже очищений) — 230 г
Ковбаски (найближче — купати) — 100 г
Цибуля ріпчаста — 100 г
Рікотта — 100 г
Пармезан — 70 г
Оливкова олія — 2 ст. л.
Час приготування: 35 хвилин
Кількість порцій: 3
Рецепт «Паста з гарбузом, ковбасками і рікоттою»:
- Ставимо варити пасту і беремося за начинку. Лук півкільцями, гарбуз і ковбаску-кубиком. Обсмажуємо на оливковій олії, додаємо гарячої води з каструлі з пастою і закриваємо кришкою.
- Тепер займемося сиром. Пармезан висипати в глибоку ємність, додати пару ложок теплої води і перемішати. Якщо вода буде дуже гарячою то сир піде грудками, потім рикотту і перемішати. Тепер додати гарячої води з каструлі з пастою, пару ложок, опціонально лимонну цедру потерти. Перемішати гарненько.
- Поки ми займалися сиром цибулю і гарбуз в соусі практично протушкувалися до пюре, можна розім’яти їх трохи виделкою, додавши соусу майже однорідний стан. З’єднати пасту і гарбузовий соус, потім додати суміш з Рікоти і пармезану.
По теме: ( из рубрики Рецепти Паста і піца )