Рецепт Паста з мангольдом і пармезаном
Содержание
Рецепт Паста з мангольдом і пармезаном
Читайте также: Туника в крупный зигзаг
Інгредієнти для «Паста з мангольдом і пармезаном»:
Паста (будь-які макарони твердих сортів) — 200 г
Буряк кормовий (мангольд листя) — 3 шт
Сіль за смаком)
Сік лимонний — 1 ст. л.
Оливкова олія — 1 ст. л.
Пармезан — 30 г
Перець чорний (за смаком і бажанням для подачі)
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 2
Рецепт «Паста з мангольдом і пармезаном»:
- Листя Мангольд промила добре, обсушити і порізати.
- Ставимо варитися пасту аль-денте. Багатьом, звичайно, знайомий цей термін. Однак далеко не всі до кінця розуміють, що ж він означає. Буквально з італійської перекладається як «на зуб». Така назва пов’язана з тим, що ступінь або готовність макаронів визначається тільки зняттям проби. Якщо при розкусуванні паста трохи пружинить, значить, вона готова і пора зливати воду. За хвилину до зняття каструлі з пастою з вогню, викладаємо до неї мангольд порізаний.
- Відкидаємо на друшляк, щоб злилася рідина і відправляємо знову в каструлю. Заправляємо свіжовичавленим соком з лимона і оливковою олією. Перемішуємо.
- Сир натираємо на тертці середньої величини.
- Розкладаємо по тарілках гарячу пасту з мангольдом і щедро посипаємо пармезаном. Його можна замінити на будь-який вами улюблений сир. За бажанням і смаку перчимо свіжо-меленим чорним перцем. Подаємо відразу.
- Це дуже смачно!
По теме: ( из рубрики Рецепти Паста і піца )