Рецепт Тальятелле під сиром в томатному соусі
3172 Рецепт Тальятелле під сиром в томатному соусі

Рецепт Тальятелле під сиром в томатному соусі


Рецепт Тальятелле під сиром в томатному соусі

Інгредієнти для «Тальятелле під сиром в томатному соусі»:

для фаршу

Фарш курячий (зробити самим або використовувати готовий) – 200 г
Цибуля ріпчаста – 1 шт
Яйце куряче – 1 шт
Сіль за смаком)
Перець чорний (за смаком)
Пластівці вівсяні (за бажанням) – 1 ст. л.

Для основної страви

Паста (Тальятелле (гнізда) італійські) – 7 шт
Фарш курячий (зроблений з усіма інгредієнтами) – 7 ст. л.
Вода (250 мл для варіння гнізд і 250 мл розвести томатний соус) – 500 мл
Лук-порей (біла і зелена частина ~ 7 см) – 1 шт
Перець чилі (3 см від великого стручка, за бажанням) – 1 шт
Соус томатний (готовий, який підійде для макаронів або томатний сік з м’якоттю 250 мл) – 3 ст. л.
Сіль за смаком)
Сир твердий ( улюблений вами сир) – 50 г
Оливкова олія (або соняшникова підмазати форми) – 2 ст. л.

Час приготування: 60 хвилин

Рецепт «Тальятелле під сиром в томатному соусі»:

  1. Робимо фарш або використовуємо готовий. Солимо, перчимо, розбиваємо яйце, додаємо дрібно різану ріпчасту цибулю, все виделкою з’єднуємо. Я в фарш ще додала 1 ст л вівсяних пластівців. Просто мені так подобається і цього робити не обов’язково.
  2. Сковороду я взяла висотою 5 см і D-24 см. На неї у мене вклалося 7 шт гнізд. У склянці питної води розмішати сіль за смаком і залила сковороду з гніздами. Поставила на вогонь і накрила кришкою, поварити пару хвилин.
  3. Коли гнізда трохи стали м’якими, ложкою всередину виклала зроблений фарш.
  4. У склянці розвела томатний соус, додала солі за смаком. Порізала цибулю-порей кільцями. Відрізала шматок перцю-чилі і прибрала з нього насіння і білі прожилки, порізала тоненько. Якщо їсти будуть діти, то перець класти не потрібно. Все виклала до гнізд і залила томатним розведеним соусом. Замість соусу можна використовувати томатний сік з м’якоттю і його потрібно просто взяти стакан.
  5. Під кришкою варити 3-4 хвилини. Розклала в форми, для кожного індивідуально буду подавати.
  6. Форми попередньо змастила олією оливковою. Виклала майже готові гнізда в них і додала трохи рідини з сковороди. Натерла сир на середній тертці.
  7. Присипала зверху порції і поставила в духовку на 15 хвилин при т-180 С. Орієнтуйтеся по своїй духовці. Адже блюдо у нас майже готове і нам потрібно зовсім небагато часу, щоб воно дійшло і розплавився сир.
Читайте ще:  Рецепт Паста з мангольдом і пармезаном
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Паста і піца)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

три + 4 =

Сейчас читают:
Top