Яблука з начинкою “туфахія”
1794 Яблука з начинкою "туфахія"

Яблука з начинкою “туфахія”


Яблука з начинкою “туфахія”

Інгредієнти для “Яблука з начинкою” туфахія “:

підготовка яблук

Яблуко – 2 шт
Лимон – 1/2 шт
Вода – 1 л
Цукор – 100 г

начинка

Білок яєчний – 1 шт
Цукор – 2 ст. л.
Горіхи ( подрібнені.) – 3 ст. л.
Збиті вершки

Рецепт “Яблука з начинкою” туфахія “:

  1. У воду покласти цукор і лимон, закип’ятити. Яблука очистити від шкірки, видалити середину. Покласти їх в киплячу воду. Варити до м’якості, але не переварити! Вийняти, остудити.
  2. Білок збити з цукром до стійких піків. Додати перетерті в крихту горіхи.
  3. Заповнити білкової сумішшю яблука. Вершки збити (за бажанням можна додати до них цукор, але буде сильно нудотно). З шприца видавити вершки на яблука.
Читайте ще:  Гарбуз з фруктами і ягодами
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Фруктові десерти)
Сейчас читают:
Top