1794 Яблука з начинкою "туфахія"

Яблука з начинкою «туфахія»


Яблука з начинкою «туфахія»

Інгредієнти для «Яблука з начинкою» туфахія «:

підготовка яблук

Яблуко — 2 шт
Лимон — 1/2 шт
Вода — 1 л
Цукор — 100 г

начинка

Білок яєчний — 1 шт
Цукор — 2 ст. л.
Горіхи ( подрібнені.) — 3 ст. л.
Збиті вершки

Рецепт «Яблука з начинкою» туфахія «:

  1. У воду покласти цукор і лимон, закип’ятити. Яблука очистити від шкірки, видалити середину. Покласти їх в киплячу воду. Варити до м’якості, але не переварити! Вийняти, остудити.
  2. Білок збити з цукром до стійких піків. Додати перетерті в крихту горіхи.
  3. Заповнити білкової сумішшю яблука. Вершки збити (за бажанням можна додати до них цукор, але буде сильно нудотно). З шприца видавити вершки на яблука.
Читайте ще:  Рецепт Йогурт полунично-шоколадний
По теме: ( из рубрики Рецепти Фруктові десерти )
    Роздiли
    Top