Рецепт Варення з білої акації
2936 Рецепт Варення з білої акації

Рецепт Варення з білої акації


Рецепт Варення з білої акації

Інгредієнти для «Варення з білої акації»:

Квітки (білої акації) – 400 г
Цукор – 1 кг
Вода – 1 л
Сік лимонний – 2 ст. л.
Кислота лимонна – 0.5 ч. Л.
Пектин (Квіттін ) – 1 пакет.

Час приготування: 120 хвилин

Рецепт «Варення з білої акації»:

  1. Грона повинні бути молоді, соковиті, на гілочках без листя.
  2. Квіточки обірвати з гілочок, залити холодною водою, в якій розчинити лимонну кислоту. Добре промити квіти і потім цю воду злити.
  3. Зварити цукровий сироп з 1 літра води і 1 кілограма цукру. Сироп повинен бути густим, добре тримати “краплю”. Потім в гарячий сироп опустити квітки акації, дати закипіти, зменшити вогонь і варити помішуючи і знімаючи піну 20 хвилин.
  4. Потім варення залишити на добу, щоб квітки дуже добре наситилися сиропом. На наступний день варення уварювали на повільному вогні протягом години.
  5. Акація дає багато соку і щоб варення зробити густышим –  додамо Квіттін ( Використовуйте його виходячи з інструкції на упаковці )
  6. Разом з Квіттіном додайте в варення лимонний сік. Готове варення набуває красивого карамельний колір, стає густим. Баночки для варення треба простерилізувати, гаряче варення розлити по банках і закатати.
  7. Варення з білої акації солодке з легкою кислинкою, яку дає йому лимонний сік. І шалено ароматне!
Читайте ще:  Перець "Сирий"
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Консервація)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

три × два =

Сейчас читают:
Top