1641 Перець "Сирий"

Перець «Сирий»


Перець «Сирий»

Інгредієнти для «Перець» Сирий «»:

Перець болгарський (Очищений) — 300 г
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Перець чилі (Варіюється за смаком, для більш гострого можна трохи більше. Можна замінити меленим пекучим) — 1/3 шт
Часник (Невеликих) — 5 зуб.
Зелень (Невеликий пучок петрушки і кропу) — 1 Пуч.
Лист лавровий — 2 шт
Гвоздика — 2-3 шт
Вода — 500 мл
Цукор — 1,5 ст. л.
Сіль — 1 ст. л.
Оцтова есенція — 1 ч. Л.
Олія — ​​1,5 ст. л.

Рецепт «Перець» Сирий «»:

  1. Спочатку у перцю видаляємо плодоніжки і насіння, розрізаємо на 4 частини. Лук очищаємо, нарізаємо великими кільцями (у мене цибулина велика, тому я різала півкільцями). Часник, зелень і гострий перець дрібно нарубати (у мене перцю не було, я замінила меленим червоним пекучим, приблизно 0,5 год. Л тут справа смаку). Підготовлені овочі та спеції скласти в ємність для маринування (миску, каструлю) і перемішати.
  2.  Тепер готуємо маринад, тут класика жанру. У воду додати цукор, сіль, масло рослинне, довести до кипіння. Киплячим розсолом залити перець і додати оцет. Тут дається 1 ч. Л оцтової есенції, я додала 3 ст. л оцту 9% столового, тут теж справа смаку.
  3.  Тепер ставимо гніт (я накрила миску підходящої по діаметру тарілкою, а зверху поставила 0,5 л баночку з водою), і залишаємо на добу маринуватися.
  4. На наступний день прибираємо в холодильник. Їсти можна через добу, я витримала відразу 3 діб, і після цього пригощала сім’ю. У мене перець зберігався в холодильнику 2 тижні, поки не з’їли. Смачного
Читайте ще:  Закуска з буряка з хріном на зиму
По теме: ( из рубрики Консервація )
Роздiли
Top