Рецепт Зелень в маслі
3185 Рецепт Зелень в маслі

Рецепт Зелень в маслі


Рецепт Зелень в маслі

Інгредієнти для «Зелень в маслі»:

Зелень (будь-яка на Ваш смак) – 50 г
Оливкова олія (і ще трохи для заливки) – 6 ст. л.
Оцет (яблучний) – 3 ч. Л.
Сіль (без гірки) – 1 ч. Л.
Перець чорний

Рецепт «Зелень в маслі»:

  1. Яку взяти зелень – справа смаку. Я роблю окремо базилік (у мене завжди його багато виростає), а ще суміш з петрушки і кропу. Кінзу не люблю, селера дуже специфічна. Одним словом, вибір за Вами.
  2. У зелені видалити жорсткі стебла, листя промити і добре висушити.
  3. З’єднати зелень, масло, сіль, оцет, мелений чорний перець (за смаком).
  4. Подрібнити блендером.
  5. Зручно використовувати маленькі баночки, у мене від дитячого харчування. У чисті сухі банки розкласти подрібнену зелень, зверху залити оливковою олією так, щоб зелена маса була повністю під шаром масла. Закрити банки кришками, зберігати в холодильнику.
Читайте ще:  Закуска з буряка з хріном на зиму
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Консервація)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

8 − три =

Сейчас читают:
Top