Рецепт Зелень в маслі
Рецепт Зелень в маслі
Інгредієнти для «Зелень в маслі»:
Зелень (будь-яка на Ваш смак) — 50 г
Оливкова олія (і ще трохи для заливки) — 6 ст. л.
Оцет (яблучний) — 3 ч. Л.
Сіль (без гірки) — 1 ч. Л.
Перець чорний
Рецепт «Зелень в маслі»:
- Яку взяти зелень — справа смаку. Я роблю окремо базилік (у мене завжди його багато виростає), а ще суміш з петрушки і кропу. Кінзу не люблю, селера дуже специфічна. Одним словом, вибір за Вами.
- У зелені видалити жорсткі стебла, листя промити і добре висушити.
- З’єднати зелень, масло, сіль, оцет, мелений чорний перець (за смаком).
- Подрібнити блендером.
- Зручно використовувати маленькі баночки, у мене від дитячого харчування. У чисті сухі банки розкласти подрібнену зелень, зверху залити оливковою олією так, щоб зелена маса була повністю під шаром масла. Закрити банки кришками, зберігати в холодильнику.
По теме: ( из рубрики Консервація )