360 Рецепт Мигдальні цукерки «З родзинкою»

Рецепт Мигдальні цукерки «З родзинкою»


Рецепт Мигдальні цукерки «З родзинкою»

Інгредієнти для рецепта Мигдальні цукерки «З родзинкою»

Мигдаль — 1 скл.
Виноград (Без кісточок) — 1 веточ.
Цукор — 2/3 скл.
Вода — 3 ст. л.
Масло вершкове (Може і не стане в нагоді!) — 50 г
Стружка кокосова (Для прикраси, не обов’язково) — 50 г
Фісташки (Для прикраси, не обов’язково) — 20 г

  1. В першу чергу необхідно почистити мигдаль. У киплячу воду кидаємо мигдаль і варимо 5 хв. І після цього поливаємо його холодною водою.
  2. Тепер мигдаль добре чиститься. Далі необхідно підсушити мигдаль. Можна це зробити в мікрохвильовці або на сковорідці. Це займе не більше 5 хв.
    Подрібнюємо мигдаль за допомогою подрібнювача або м’ясорубки.
  3. Варимо сироп. У каструлю додаємо цукор і воду і варимо до повного розчинення цукру. Остужаем сироп.
  4. Мигдалеву крихту додаємо в сироп і вимішуємо до однорідності. Маса повинна вийде клейка, з якої будемо ліпити цукерки. У мене маса вийшла сухувата, тому я додавала вершкове масло. Якщо у вас маса добре ліпиться, масло не додаємо!
  5. Беремо невелику частину мигдальної маси. Робимо коржик і на неї укладаємо виноградину.
  6. Ліпимо круглу цукерку.
  7. Цукерки можна залишити так, а можна прикрасити кокосовою стружкою або подрібненими фісташками. Або занурити в розтоплений шоколад. Це вже ваш вибір! Цукерки готові!
Читайте ще:  Рецепт Домашня нутела. Шоколадно-горіхова паста
По теме: ( из рубрики Рецепти Цукерок )

    Оставить отзыв

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

    *
    *

    Роздiли
    Top