Рецепт Бутербродная намазки з редьки і сиру
Содержание
Рецепт Бутербродная намазки з редьки і сиру
Інгредієнти для «Бутербродная намазки з редьки і сиру»:
Творог
Молоко — 1 л
Закваска (Бактеріальна закваска ) — 1 шт
Намазка
Редька (біла середнього розміру) — 1 шт
Перець болгарський — 0.5 шт
Творог — 100 г
Часник — 1 зуб.
Сіль — 0.1 ч. л
Масло рослинне (Бажано нерафіноване) — 1 ст. л.
Зелень (Кріп, петрушка, зелена цибуля, кінза, крес …. будь-яка, яка є в наявності.) — 0.5 Пуч.
Час приготування: 5 хвилин
Кількість порцій: 2
Рецепт «Бутербродная намазки з редьки і сиру»:
- Редьку очистити, натерти на крупній тертці, віджати від надлишків соку.
- Солодкий перець очистити від насіння і перегородок, нарізати дрібними кубиками, додати до редьки.
- Часник подрібнити, додати разом з сіллю і зеленню до редьки з перцем.
- Змішати отриману масу з творогом, додати масло, перемішати.
- Для намазки нам потрібен творог. Його приготуємо з молока з додаванням бактеріальної закваски. Для цього закип’ятити 1 л молока і остудити його до кімнатної температури.
- Потім додамо бактеріальну закваску, ретельно перемішати і помістимо в спеціальний термос на 6-10 годин. По закінченню часу дістанемо ємність з термоса і побачимо щільну масу. Ножем розрізати масу на кубики приблизно 1,5 * 1,5 см. Нагріваємо цю масу на водяній бані протягом 10-15 хвилин. Потім масу відкинемо на складену вдвічі марлю і дамо стекти сироватці. Масу можна покласти під гніт або підвісити.
По теме: ( из рубрики Рецепти Соуси і маринади )