2715 Яблучно-сирний десерт з вівсяної крихтою

Яблучно-сирний десерт з вівсяної крихтою


Яблучно-сирний десерт з вівсяної крихтою

Інгредієнти для «Яблучно-сирний десерт з вівсяної крихтою»:

Яблуко — 2 шт
Сир (зернений) — 300 г
Цукор — 1,5 ст. л.
Масло вершкове — 50 г
Борошно вівсяне — 120 г
Цедра лимона — 1 ч. Л.
кориця

Читайте  также: Заглотковий абсцес у дітей і дорослих

Рецепт «Яблучно-сирний десерт з вівсяної крихтою»:

  1. Розкласти зернений сир по формочках.
  2. Цукор + вівсяне борошно + вершкове масло = розтерти в крихту руками.
  3. Яблука натерти на крупній тертці, натерти в яблука цедру з лимона, додати корицю = перемішати. Викласти на сир.
  4. Поверх яблук викласти олійно-борошняну крихту. Злегка притиснути. А зверху посипати крихтою, але вже не утрамбовувати.
  5. Поставити в нагріту до 200 градусів духовку і запікати до рум’яності борошняної крихти.
  6. Спробуйте крихту — вона повинна бути суха, як штрейзель. Смачного!
Читайте ще:  Десерт за 5 хвилин
По теме: ( из рубрики Випічка та десерти )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top