Яблучно-сирний десерт з вівсяної крихтою
Содержание
Яблучно-сирний десерт з вівсяної крихтою
Інгредієнти для «Яблучно-сирний десерт з вівсяної крихтою»:
Яблуко — 2 шт
Сир (зернений) — 300 г
Цукор — 1,5 ст. л.
Масло вершкове — 50 г
Борошно вівсяне — 120 г
Цедра лимона — 1 ч. Л.
кориця
Читайте также: Заглотковий абсцес у дітей і дорослих
Рецепт «Яблучно-сирний десерт з вівсяної крихтою»:
- Розкласти зернений сир по формочках.
- Цукор + вівсяне борошно + вершкове масло = розтерти в крихту руками.
- Яблука натерти на крупній тертці, натерти в яблука цедру з лимона, додати корицю = перемішати. Викласти на сир.
- Поверх яблук викласти олійно-борошняну крихту. Злегка притиснути. А зверху посипати крихтою, але вже не утрамбовувати.
- Поставити в нагріту до 200 градусів духовку і запікати до рум’яності борошняної крихти.
- Спробуйте крихту — вона повинна бути суха, як штрейзель. Смачного!
По теме: ( из рубрики Випічка та десерти )