Яблука з начинкою «туфахія»
Інгредієнти для «Яблука з начинкою» туфахія «:
підготовка яблук
Яблуко
Смажені пиріжки «Феткук»
Інгредієнти для «Смажені пиріжки» Феткук «»:
Борошно пшеничне — 350 г
Сіль
Вівсяні лимонно-макові мафіни
Інгредієнти для «Вівсяні лимонно-макові мафіни»:
Для тесту
Пластівці вівсяні
Яблучний десерт
Інгредієнти для «Яблучний десерт»:
Яблуко (не дрібний) — 1 шт
Пластівці злакові — 1 ст.
Вівсяне печиво «Шоколад і м’ята»
Інгредієнти для «Вівсяне печиво» Шоколад і м’ята «»:
Пластівці
Пиріг пісочний фруктово-горіховий
Інгредієнти для «Пирог пісочний фруктово-горіховий»:
перше тісто
Борошно
Пиріг цибульний
Інгредієнти для «Пирог цибульний»:
тісто
Гарбуз — 100 г
Борошно пшеничне — 160 г
Масло вершкове
«Пухове» дріжджове тісто
Інгредієнти для «» Пухова «дріжджове тісто»:
Борошно пшеничне (Приблизно)
Вівсяно-шоколадні кекси в мікрохвильовці
Інгредієнти для «Вівсяно-шоколадні кекси в мікрохвильовці»:
Пластівці
Маффіни гречані з шоколадною начинкою
Інгредієнти для «Мафіни гречані з шоколадною начинкою»:
Яйце куряче
Кекси «Злаковий коктейль» з обліпихою
Інгредієнти для «Кекси» Злаковий коктейль «з обліпихою»:
Пластівці
Сирна запіканка з заварним кремом
Інгредієнти для «Сирна запіканка з заварним кремом»:
основа
Печиво —
Пісочний пиріг з крем-фреш
Інгредієнти для «Пісочний пиріг з крем-фреш»:
Цукор (+2 Ст. Л.) — 100 г
Масло вершкове
Яблучний пиріг «Прованс»
Інгредієнти для «Яблучний пиріг» Прованс «»:
Борошно пшеничне — 180 г
Масло
Рулетики з баклажанною начинкою
Інгредієнти для «Рулетики з баклажанною начинкою»:
Тісто листкове бездріжджове