Марокканські односторонні млинці
Содержание
Марокканські односторонні млинці
Інгредієнти для «Марокканські односторонні млинці»:
Вода (тепла) — 700 мл
Борошно пшеничне / Борошно — 300 г
Крупа манна — 2 ст. л.
Дріжджі (1 пачка) — 7 г
Сіль — 1 ч. Л.
Цукор — 1 ч. Л.
Читайте также: Абсцес горла
Рецепт «Марокканські односторонні млинці»:
— змішати всі інгредієнти до консистенції звичайних тонких млинців …
— все добре розмішати вінчиком, накрити рушником і дати хв 15 постояти … що б хороші бульки були … Це один цікавий момент -без молока, без яєць, без масла … просто вода борошно і манка …
Далі цікавіше … Почнемо смажити:
— не нагріваються сковороду … це важливо!
-Тест завжди виливають на холодну сковороду
-жаріть на середньому вогні тільки з одного боку
-після кожного млинчика сковороду перевертаємо догори дном, підставляємо під струмінь холодної води … на 2-3 сек !!] цим даємо сковороді охолонути .. промокнути рушником …
-Потім знову ставимо на вогонь і наливаємо в центр тісто …
(Лити на центр один ополоник … т. К. Тісто піднімається піною це не багато … не розтікається як наші млинці … просто налити на центр … не смикати сковороду … як саме розтікається і все .. .)
-масло на сковороду лити не потрібно
(Залежить від сковороди, якщо все ж пристає, просто добре змочує маслом серветку і протираємо їй сковороду … ми так не робили …)
Готовність відразу видно … пористість така цікава … не просто дірочки … а прям ямочки … це так прикольно … Змащуємо маслом ……