99 Рецепт Кокосово-мигдальні маффіни

Рецепт Кокосово-мигдальні маффіни


Рецепт Кокосово-мигдальні маффіни

Складові

Пшеничне борошно 1,5 склянки

Солодка кокосова стружка 100 г

Цукор ½ склянки

Смажений мигдаль 40 г

Розпушувач 1,5 чайні ложки

Цедра апельсина ¾ чайної ложки

Сіль ¼ чайної ложки

Сода ½ чайної ложки

Вершкове масло 50 г

Яйце куряче 2 штуки

Кокосове молоко ¾ склянки

Ванільний екстракт 1 чайна ложка

Інструкція приготування

1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Змастіть маслом 12 форм для маффінів.
2. Змішайте борошно, кокос, цукор, злегка подрібнений мигдаль, розпушувач, цедру, соду і сіль. В іншій мисці змішайте кокосове молоко, яйця, розм’якшене вершкове масло і ваніль. З’єднайте обидві суміші і добре перемішайте.
3. Розкладіть тісто по приготованим формам і випікайте до готовності приблизно 15 хвилин. Перекладіть на блюдо і охолодіть.

Апельсинові маффіни

Рецепт Кокосово-мигдальні маффіни

Складові

Пшеничне борошно 2 склянки

Цукор ½ склянки

Розпушувач 3 чайні ложки

Сіль ½ чайної ложки

Апельсиновий сік ¾ склянки

Куряче яйце (велике) 1 штука

Рослинна олія 0,3 склянки

Цедра апельсина 1 столова ложка

Інструкція приготування

1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Змастіть форму для мафінів маслом або покладіть в кожен отвір паперову формочку.
2. У мисці змішайте борошно, цукор, розпушувач, сіль і апельсинову цедру.
3. В іншій мисці злегка збийте яйце з апельсиновим соком і рослинним маслом.
4. З’єднайте обидві суміші і добре перемішайте.
5. Наповніть формочки на дві третини тестом і випікайте 20-25 хвилин до готовності, перевіряючи зубочисткою.
6. Залиште в формі на 1 хвилину, потім перекладіть на блюдо.

Читайте ще:  Мафіни з варенням

Шоколадно-кавові мафіни

Рецепт Кокосово-мигдальні маффіни

Складові

Какао-порошок 0,6 склянки

Пшеничне борошно 1,75 склянки

Коричневий цукор ¾ склянки

Розпушувач 1 чайна ложка

Розчинна еспресо ¾ чайної ложки

Сіль ¾ чайної ложки

Сода 1 чайна ложка

Шоколадні чіпси 1 стакан

Куряче яйце (велике) 2 штуки

Молоко 1 стакан

Ваніль 2 чайні ложки

Оцет 2 чайні ложки

Вершкове масло 120 г

Інструкція приготування

1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Змастіть маслом форму для мафінів або покладіть в кожен отвір по паперовій формочке.
2. У мисці змішайте какао, борошно, цукор, розпушувач, кава, соду, сіль і шоколадні чіпси.
3. В іншій мисці збийте яйця, молоко, ваніль і оцет. Додайте сухі інгредієнти і розм’якшене вершкове масло. Добре все перемішайте.
4. Розкладіть тісто по формах і випікайте 20-25 хвилин до готовності, перевіряючи зубочисткою.
5. Охолодіть у формі 5 хвилин і перекладіть на блюдо на 15 хвилин. Потім подавайте.

Вівсяні маффіни з гарбузом, горіхами і прянощами

Рецепт Кокосово-мигдальні маффіни

Складові

Оливкова олія 2 столові ложки

Вівсяне борошно 230 г

Цукор 70 г

Мед 2 столові ложки

Розпушувач 2 чайні ложки

Гарбуз 300 г

Яблуко 1 штука

Яйце куряче 2 штуки

Товчені волоські горіхи 4 столові ложки

Кориця ½ чайної ложки

Мускатний горіх на кінчику ножа

Імбир ½ чайної ложки

Інструкція приготування 40 хвилин

1. Гарбуз і яблуко очистити, нарізати кубиками, скласти в каструлю. Відварити до м’якості, пюрировать блендером.
2. Цукор, масло, мед викласти в миску. Додати яйця, злегка збити. Додати гарбузово-яблучне пюре, перемішати.
3. Просіяти борошно, додати розпушувач і прянощі. Замісити некруте тісто. Форму для маффінів змастити маслом або просто вкласти в неї паперові розетки.
4. Розкласти тісто по формах, випікати в духовці 15-20 хвилин при 180 градусах.

Порада

Вівсяну муку ви можете зробити самі. Для цього просто подрібніть вівсяні пластівці в кавомолці.

Мафіни з зернового сиру

Рецепт Кокосово-мигдальні маффіни

Складові

Пшеничне борошно 2 склянки

Розпушувач 2 чайні ложки

Цукор 1 стакан

Зернистий сир 250 г

Молоко 1 стакан

Яйце куряче 2 штуки

Вершкове масло 50 г

сіль щіпка

Шоколад 50 г

Ванільний цукор щіпка

Інструкція приготування 25 хвилин

1. Всі інгредієнти добре перемішати між собою.
2. Випікати 20 хвилин при температурі 180 градусів.
3. Після двадцяти хвилин в духовці, вийняла, залишила на столі остуджувати на десять хвилин, після вийняла з формочок.

Читайте ще:  Мафіни з яблучним пюре

Порада

Сиру — 250-300 грам.

Сирні маффіни

Рецепт Кокосово-мигдальні маффіни

Складові

Вершкове масло 100 г

Яйце куряче 2 штуки

Пшеничне борошно 1 склянка

Молоко 150 мл

Сир грюйер 150 г

Кріп 1 пучок

Цукор 1 чайна ложка

Сіль ½ чайної ложки

Розпушувач 1 чайна ложка

Інструкція приготування 20 хвилин

1. Яйця збити з цукром і сіллю, додати розм’якшене при кімнатній температурі (НЕ розтоплене!) Вершкове масло і ретельно розмішати.
2. Всипати борошно з розпушувачем, перемішати до однорідної консистенції, влити молоко, знову перемішати.
3. Додати сир і дрібно порубаний кріп.
4. Форми для маффінів змастити маслом і розкласти в них тісто.
5. Випікати в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин.

Порада

Для цих маффинов відмінно підходить борошно з твердих сортів пшениці. Сиру можна за бажанням взяти більше, до 200 грам. Так само можна замінити Грюйєр на інший твердий або напівтвердий сир з яскраво вираженим, солонуватий смак.

Бананові мафіни з горіхами

Рецепт Кокосово-мигдальні маффіни

Складові

Маргарин 100 г

Банани 2 штуки

Цукор 150 г

Яйце куряче 2 штуки

Гашене сода 1 чайна ложка

Пшеничне борошно 250 г

Горіхи 300 г

Інструкція приготування 1 годину

1. Почистити банани, розім’яти виделкою.
2. В окремій тарілці маргарин розтерти з цукром, додати яйця, перемішати.
3. Додати до отриманої суміші банани.
4. Додати гашене соду (або 2 чайні ложки розпушувача) і борошно. Замісити не надто густе тісто.
5. Горіхи подрібнити, додати в тісто, перемішати.
6. Змастити маслом формочки, на 2/3 заповнити їх тестом.
7. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати 15-20 хвилин.

Порада

Я в половину маффінів додала родзинки, але це вже на ваш розсуд. Енергетична цінність на 100 грам (1 маффин) — 359 ккал.

Мафіни з яблуком і вівсяними пластівцями

Рецепт Кокосово-мигдальні маффіни

Складові

Пшеничне борошно 160 г

Цукор 100 г

Рослинна олія 80 мл

Кефір 250 мл

Вівсяні пластівці 2 склянки

Яйце куряче 1 штука

Читайте ще:  Маффіни гречані з шоколадною начинкою

Яблуко 2,299 штуки

Розпушувач 3 чайні ложки

Інструкція приготування 40 хвилин

1. У велику миску просіяти борошно, додати пластівці, цукор, яблука, натерті на крупній тертці, і розпушувач.
2. В іншій мисці збити яйце з рослинним маслом і кефіром.
3. Акуратно влити отриману суміш в миску з борошном і ретельно перемішати.
4. Викласти тісто в формочки для кексів.
5. Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці 30 хвилин.

Гарбузові мафіни

Рецепт Кокосово-мигдальні маффіни

Складові

Гарбуз 100 г

Сметана 100 г

Яйце куряче 1 штука

Рослинна олія 50 мл

Пшеничне борошно 130 г

Розпушувач 5 г

Цукор 75 г

Горіхи 30 г

Ізюм 30 г

Інструкція приготування 40 хвилин

1. Змішайте сметану, рослинне масло і яйце (тобто рідкі інгредієнти). Окремо змішати борошно з розпушувачем і цукор.
2. Рідкі інгредієнти змішайте з сухими (тобто зметана суміш відправляється в борошно). Чи не місіть довго, тільки щоб все поєдналося. Горіхи подрібнити, гарбуз натріть на тертці; додайте і горіхи, і гарбуз в тісто. Форми змастіть маслом, викладіть в них тісто, наповнивши на дві третини.
3. Випікайте при 180 градусах близько 25-30 хвилин.

Мафіни з сиром

Рецепт Кокосово-мигдальні маффіни

Складові

Сир 250 г

Часник 2 зубчики

Петрушка за смаком

Пшеничне борошно 400 г

Молоко 1 стакан

Яйце куряче 2 штуки

Вершкове масло 50 г

Цукор 1 чайна ложка

Сіль ½ чайної ложки

Розпушувач 1 чайна ложка

Інструкція приготування 35 хвилин

1. Включити духовку — вона нам потрібна гаряча.
2. Цукор, сіль і розпушувач змішати з борошном, поступово вмішати в цю суміш яйця, молоко і розтоплене вершкове масло. Перемішувати можна злегка, навіть якщо залишаться грудочки — нічого страшного.
3. Сир потрібно натерти на крупній тертці або порізати кубиками, і не весь, залишивши грам 50 на потім, змішати з рештою маси. Додати часник і петрушку, ще раз все перемішати.
4. Форми для випічки слід заповнювати тестом в повному обсязі, на 2/3. Випікати при 180 градусах близько 25 хвилин.
5. Після чого дістати, посипати сиром, що залишився зверху і знову відправити в духовку хвилин на 10, поки сир не розплавиться.

По теме: ( из рубрики Рецепти Маффіни )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top