Рецепт Оладки з зеленню до сніданку
Содержание
Рецепт Оладки з зеленню до сніданку
Читайте также: Місячний календар стрижок на Травень 2020
Інгредієнти для «Оладки з зеленню до сніданку»:
Кефір (ємністю 250 мл) — 1 скл.
Сода — 0,5 ч. Л.
Цукор — 1 ст. л.
Сіль (0,25 ч л в тісто і 0,75 ч л відварити капусту) — 1 ч. Л.
Яйце куряче — 1 шт
Крупа манна — 2 ст. л.
Борошно пшеничне / Борошно — 150 г
Масло вершкове (в тісто 10 г і обсмажити оладки) — 30 г
Капуста цвітна (суцвіття) — 100 г
Кріп — 2 веточ.
Цибуля зелена (пір’я) — 1 шт
Пармезан (або будь-який твердий сир натертий) — 30 г
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 3
Рецепт «Оладки з зеленню до сніданку»:
- Суцвіття цвітної капусти відварюємо 3 хвилини в підсоленій воді. Виймаємо шумівкою і даємо стекти рідині.
- Рубаємо дрібно зелень.
- В кефірі гасимо соду, чекаємо реакції і додаємо цукор, сіль, яйце. Все з’єднуємо. Викладаємо манку, перемішуємо і даємо хвилин 5 постояти, щоб манка розбухла.
- Просіваємо потроху борошно і додаємо в суміш. Замішуємо тісто. Масло вершкове розтоплюємо і додаємо в тісто. Все ретельно з’єднуємо.
- Додаємо в тісто зелень і капусту кольорову, порізану дуже дрібно.
- Тісто для оладок готове.
- Випікаємо млинці. Розігріваємо сковороду і розтоплюємо вершкове масло, викладаємо тісто столовою ложкою і формуємо круглі оладки. Обсмажуємо до красивого кольору з одного боку.
- Натираємо сир на тертці.
- Оладки перевертаємо, зменшуємо вогонь на мінімум, присипаємо оладки зверху сиром.
- Накриваємо кришкою і дожарюємо до готовності. Оладки пропекуться і не підгорять. Будуть красивого кольору з розплавленим зверху пармезаном.
- Подаємо до чашечки ранкової кави з корицею. З цієї кількості тісту вийшло 10 шт оладок досить великого розміру. Сковорода у мене D-24 см, випікала спочатку 4 оладки, а потім по 3 шт за раз, кожен раз в сковороду клала вершкове масло.
По теме: ( из рубрики Сніданки )