8151 Рецепт Ніжні бельгійські вафлі. Ваш новий улюблений смаколик

Рецепт Ніжні бельгійські вафлі. Ваш новий улюблений смаколик


Рецепт Ніжні бельгійські вафлі. Ваш новий улюблений смаколик

ПРИГОТУВАННЯ
30 хв

ПОРЦІЇ
2

СКЛАДНІСТЬ
легко

ІНГРЕДІЄНТИ

борошно 200 г
вершкове масло 120 г
цукор 50 г
яйця 2 шт.
молоко 150 мл
цукор ваніль 10 г
розпушувач 1 ч. л.

ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

  1. У велику миску розбийте 2 яйця, додайте до них 50 г цукру, 10 г ванільного цукру та збийте вінчиком або міксером до білого кольору. Додайте до яєць розм’якшене вершкове масло та все перемішайте.
  2. Додайте до яєць розм’якшене вершкове масло та все перемішайте.
  3. У миску до рідких інгредієнтів поступово додайте 200 г борошна, 1 ч. л. розпушувача і розмішати. Влийте 150 мл теплого молока і ще раз гарно перемішайте тісто. Воно має бути консистенції густої сметани. Дайте тісту постояти 20 хв.
  4. Розігрійте вафельницю та збризніть її антипригарним спреєм або протріть поверхню для смаження ватним тампоном, змоченим у рослинній олії. Ложкою викладіть тісто у вафельницю та випікайте 5-7 хв, залежно від потужності конкретно вашого прибору.

ПОРАДИ З ПРИГОТУВАННЯ БЕЛЬГІЙСЬКИХ ВАФЕЛЬ

Підготуйте одразу велику миску, вінчик для збивання або міксер.

У рецепті я використовую м’яке вершкове масло. Якщо ви не витягли масло з холодильника заздалегідь, а вафель хочеться негайно – то тримайте кілька лайфхаків.

Наріжте масло дрібними кубиками. У велику склянку налийте окріп та дайте їй добре нагрітися. Вилийте воду зі склянки та накрийте нею кубики масла. За лічені хвилини його можна буде використовувати в рецепті.

Або скористайтеся мікрохвильовою. Масло краще нарізати на кубики. Потужність мікрохвильової має бути мінімальною. Нагрівайте масло поступово, інтервалами по 5 секунд, аби не розтопити його повністю.

Читайте ще:  Рецепт Американський дерун. Хешбраун

Гарячі вафлі подавайте одразу, прикрасивши сиропом, цукровою пудрою або будь-якими іншими улюбленими начинками.

По теме: ( из рубрики Сніданки )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top