Рецепт Парові сирники з грибами
Рецепт Парові сирники з грибами
Інгредієнти для рецепта Парові сирники з грибами
Сир — 500 г
Печериці — 100 г
Сир твердий — 50 г
Зелень — 1 Пуч.
Сіль — 1 ч. Л.
Яйце куряче (Одне велике або два мальнькая) — 1 шт
- Готуємо інгредієнти. Гриби дрібно нарізаємо кубиками і обсмажуємо на сковороді. У мене були заморожені, тому я їх смажила великими шматочками, а потім подрібнити блендером. Сир натераем на тертку.
- Яйце збиваємо в мисці міксером або віночком. Якщо яйця невеликі — можна взяти два. Додаємо сіль за смаком. Я поклала 1,5 ч. Л., Як на мене було пересолене, але іншим сподобалося. Так що тут дивіться самі.
- В яйце додаємо сир і перемішуємо виделкою. Для більшої однорідності можна теж пройтися блендером, але це не обов’язково.
У сирну масу додаємо гриби і дрібно нарізану зелень. Ретельно все перемішуємо. - Якщо маса вийшла занадто сухий — можна додати ще одне яйце або пару ложок сметани. Я зазвичай намагаюся домогтися консистенції магазинної сирної маси.
- Готову масу викладаємо в формочки, посипаємо зверху тертим сиром і ставимо на пароварку на 12-15 хвилин. При бажанні сир теж можна змішати з сиром, просто у мене його було трохи і я порахувала, що смак сиру просто загубиться.
Коли сирнічкі готові, акуратно виймаємо їх з формочок. У мене форми силіконові і сирники, зазвичай, виймаються без проблем. Готовий продукт можна їсти як холодним, так і гарячим. Смачного! - В мультиварці-скороварці час приготування краще скоротити хвилин до 8-10, інакше сирники виходять злегка гумовими. Я пробувала і так, і так, але на каструльці мені сподобалося більше і швидше). Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 10 сирнічкі.
По теме: ( из рубрики Рецепти Сирників )