Рецепт Смажена редька з соєвим соусом та імбиром
Смажена редька з соєвим соусом та імбиром
2 порції
15 хв (ваші 15 хв )
Оригінальна страва з редис додасть яскравих смакових фарб у повсякденний раціон. Редиска виходить м’якою і в той же час хрумкою, в міру гострим і пікантним. Смажена редька може бути як закускою, так і гарніром.
Редька — 300 років
Соєвий соус — 30 мл (2 ст. ложки)
Імбир (корінь) – 5-10 г
Цибуля зелена — 1 шт.
Оливкова олія — 15 мл (1 ст. ложка)
Покроковий рецепт
- Підготуйте продукти. Оливкову олію можна замінити на соняшникову рафіновану.
- Редиска промийте, відріжте краї з двох сторін.
- Невелику редис розріжте на половинки, а велика — на 4 частини.
- Зелену частину цибулі наріжте дрібно|мілко|.
Корінь імбиру очистіть і дрібно порубайте ножем. - Розігрійте в сковороді оливкову олію, викладіть редиску та імбир. Обсмажте на середньому вогні 3-4 хвилини, помішуючи.
- Влийте соєвий соус.
- Готуйте на сильному вогні ще 2 хвилини.
- Смажена редька з соєвим соусом готова. Подавайте до столу, посипавши подрібненою зеленою цибулею або свіжою петрушкою.
По теме: ( из рубрики Рецепти Салатів )