Рецепт Кобб салат з філе курки
Рецепт Кобб салат з філе курки
ПРИГОТУВАННЯ
35 хвилин
ПОРЦІЇ
2
СКЛАДНІСТЬ
легко
ІНГРЕДІЄНТИ
Для салату:
1 куряче філе (приблизно 300 г)
3 яйця
1 пучок рамену
200 г томатів чері
1 авокадо
1 ст.л. соку лимона
150 г бекону
1 ст.л. олії
1 трикутник сиру Dorblu Käserei Champignon (100 г)
Для заправки:
3 ст.л. оливкової олії
1 ч.л. діжонської гірчиці
1 ст.л. винного оцту
ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ
- Підготуйте всі інгредієнти. Запечіть у розігрітій до 180 градусів духовці куряче філе впродовж 20 хвилин. У сотейник налийте окріп і вкладіть 3 яйця кімнатної температури. Варіть їх на середньому вогні 8 хвилин від моменту закипання. Готові яйця очистьте та наріжте начетверо.
- Пучок рамену порвіть на невеликі шматочки, 200 г томатів чері наріжте навпіл. Авокадо очистьте, наріжте на довільні шматочки та збризніть 1 ст.л. соку лимона. Наріжте 150 г бекону на квадратики. Розігрійте на пательні 1 ст.л. олії та обсмажте бекон впродовж 3-4 хвилин. Наріжте запечене філе на довільні шматочки.
- Викладайте салат на велику пласку тарілку смугами, не змішуючи. Сир Dorblu поламайте руками.
- Для заправки змішайте до однорідності 3 ст.л. оливкової олії, 1 ч.л. діжонської гірчиці та 1 ст.л. винного оцту.
- Подавайте салат із заправкою в соусниці.
По теме: ( из рубрики Рецепти Салатів )
- Рецепт Салат з редискою та зеленню
- Рецепт Салат з сердечками, огірками, грибами та горошком
- Рецепт Салат з крабовими паличками, пекінською капустою, огірками та яйцями
- Рецепт Легкий салат з огірком, авокадо та моцарелою
- Рецепт Смажена редька з соєвим соусом та імбиром
- Рецепт Салат баклажановий з кукурудзою