8090 Рецепт Кобб салат з філе курки

Рецепт Кобб салат з філе курки


Рецепт Кобб салат з філе курки

ПРИГОТУВАННЯ
35 хвилин

ПОРЦІЇ
2

СКЛАДНІСТЬ
легко

ІНГРЕДІЄНТИ

Для салату:
1 куряче філе (приблизно 300 г)
3 яйця
1 пучок рамену
200 г томатів чері
1 авокадо
1 ст.л. соку лимона
150 г бекону
1 ст.л. олії
1 трикутник сиру Dorblu Käserei Champignon (100 г)

Для заправки:
3 ст.л. оливкової олії
1 ч.л. діжонської гірчиці
1 ст.л. винного оцту

ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

  1. Підготуйте всі інгредієнти. Запечіть у розігрітій до 180 градусів духовці куряче філе впродовж 20 хвилин. У сотейник налийте окріп і вкладіть 3 яйця кімнатної температури. Варіть їх на середньому вогні 8 хвилин від моменту закипання. Готові яйця очистьте та наріжте начетверо.
  2. Пучок рамену порвіть на невеликі шматочки, 200 г томатів чері наріжте навпіл. Авокадо очистьте, наріжте на довільні шматочки та збризніть 1 ст.л. соку лимона. Наріжте 150 г бекону на квадратики. Розігрійте на пательні 1 ст.л. олії та обсмажте бекон впродовж 3-4 хвилин. Наріжте запечене філе на довільні шматочки.
  3. Викладайте салат на велику пласку тарілку смугами, не змішуючи. Сир Dorblu поламайте руками.
  4. Для заправки змішайте до однорідності 3 ст.л. оливкової олії, 1 ч.л. діжонської гірчиці та 1 ст.л. винного оцту.
  5. Подавайте салат із заправкою в соусниці.
Читайте ще:  Рецепт Смачний салат з цвітної капусти
По теме: ( из рубрики Рецепти Салатів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top