2445 Заварний крем "Два шоколади"

Заварний крем «Два шоколади»


Заварний крем «Два шоколади»

Інгредієнти для «Заварний крем» Два шоколади «»:

Молоко — 500 мл
Вершки — 150 мл
Цукор — 8 ст. л.
Борошно пшеничне / Борошно — 5 ст. л.
Жовток яєчний — 2 шт
Желатин — 12 г
Шоколад білий — 100 г
Шоколад темний — 100 г

Рецепт «Заварний крем» Два шоколади «»:

  1. Насамперед залийте желатин 70 мл. води. Цукор і борошно перемішайте, додайте спочатку вершки, потім трохи молока і добре вимішайте, щоб не було грудочок. Додайте жовтки, добре розітріть, долийте решту молока і варіть на невеликому вогні до загусання, приблизно 20 хвилин. Не доводьте до кипіння! Крем потрібно весь час помішувати, щоб не пригорів.
  2. Крем зніміть з вогню і додайте в нього набряклий желатин. Перемішайте, розділіть на дві частини. В одну додайте білий шоколад, поламаний шматочками, в іншу — темний. Добре перемішайте, шоколад повинен повністю розчинитися.
  3. Крем закрийте харчовою плівкою і залиште до повного охолодження. Перед використанням можна злегка збити блендером, це зробить крем ще більш повітряним.
  4. Тепер можна начиняти їм профитроли. Цієї кількості крему вистачає приблизно на 40 — 45 невеликих тістечок.
Читайте ще:  Яблучний десерт
По теме: ( из рубрики Випічка та десерти )
Роздiли
Top