Рецепт Фаршировані млинці з молодою капустою
2894 Рецепт Фаршировані млинці з молодою капустою

Рецепт Фаршировані млинці з молодою капустою


Рецепт Фаршировані млинці з молодою капустою

Інгредієнти для «Фаршировані млинці з молодою капустою»:

Для начинки

Капуста білокачанна / Капустa (молода) – 300 г
Шпинат – 0,5 Пуч.
Цибуля ріпчаста – 1 шт
Олія соняшникова – 1 ст. л.
Яйце куряче (круте) – 2 шт
Сіль (за смаком) – 0,5 ч. Л.
Перець чорний (за смаком і бажанням) – 0.25 год. Л.

Для тесту

Молоко – 125 мл
Вода – 125 мл
Яйце куряче – 1 шт
Цукор – 1 г
Сіль – 0,25 ч. Л.
Борошно пшеничне / Борошно – 120 г
Сода – 0,5 ч. Л.
Соняшникова олія (+ 1 ст л для підмазування сковороди) – 1 ст. л.

для подачі

Йогурт (натуральний або сметана, за бажанням) – 120 г
Масло вершкове – 20 г

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 5

Рецепт «Фаршировані млинці з молодою капустою»:

  1. Шпинат дрібно рубаємо. Яйця варимо круто.
  2. Наливаємо масло в сотейник, нагріваємо і викладаємо порізану цибулю. Золотим. Через хвилину викладаємо шпинат і нашатковану капусту. Обсмажуємо трохи. Я більше притомлюю під кришкою на мінімальному вогні до готовності. Це швидко.
  3. Додаємо порубані яйця, солимо і за бажанням перчимо. Якщо їстимуть діти, то перчити не обов’язково. Перемішуємо і знімаємо з вогню. Начинка готова.
  4. Робимо тісто для тонких млинців. Молоко з’єднуємо з гарячою водою. Додаємо цукор, сіль і яйце. Перемішуємо вінчиком.
  5. Борошно з’єднуємо з содою і замішуємо тісто. Тісто має бути рідким, щоб добре розтікалося  по сковороді. Наливаємо масло і знову з’єднуємо. Готово.
  6. Випікаємо млинці. Я тісто замішую в посуді з носиком, так зручніше наливати прямо з цього посуду, не користуючись ополоники, прямо на сковороду. Грієм сковороду і підмазуємо. Хоча у мене сковорода і не вимагає підмазок і в тесті масло, сковороду я все одно підмазувала трохи, так як млинці будуть дуже тонкими і щоб вони легко переверталися на сковороді. Випікаємо млинці з обох сторін до гарного кольору.
  7. З цієї кількості тіста у мене вийшло 10 шт тонких млинців D-22 см.
  8. Загортаємо начинку в млинці.
  9. Я завернула млинці звичайним способом, щоб потім їх підсмажити до хрусткої скоринки на сковороді з обох сторін у вершковому маслі для подачі. Спочатку масло розтоплюємо і потім викладаємо млинці.
  10. Млинці готові. Подаємо млинці за бажанням з йогуртом або сметаною.
Читайте ще:  Арабські млинці з кремом і ягодами
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Млинців)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

1 × 5 =

Сейчас читают:
Top