Рецепт Фаршировані млинці з молодою капустою
Содержание
Рецепт Фаршировані млинці з молодою капустою
Інгредієнти для «Фаршировані млинці з молодою капустою»:
Для начинки
Капуста білокачанна / Капустa (молода) — 300 г
Шпинат — 0,5 Пуч.
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Олія соняшникова — 1 ст. л.
Яйце куряче (круте) — 2 шт
Сіль (за смаком) — 0,5 ч. Л.
Перець чорний (за смаком і бажанням) — 0.25 год. Л.
Для тесту
Молоко — 125 мл
Вода — 125 мл
Яйце куряче — 1 шт
Цукор — 1 г
Сіль — 0,25 ч. Л.
Борошно пшеничне / Борошно — 120 г
Сода — 0,5 ч. Л.
Соняшникова олія (+ 1 ст л для підмазування сковороди) — 1 ст. л.
для подачі
Йогурт (натуральний або сметана, за бажанням) — 120 г
Масло вершкове — 20 г
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 5
Рецепт «Фаршировані млинці з молодою капустою»:
- Шпинат дрібно рубаємо. Яйця варимо круто.
- Наливаємо масло в сотейник, нагріваємо і викладаємо порізану цибулю. Золотим. Через хвилину викладаємо шпинат і нашатковану капусту. Обсмажуємо трохи. Я більше притомлюю під кришкою на мінімальному вогні до готовності. Це швидко.
- Додаємо порубані яйця, солимо і за бажанням перчимо. Якщо їстимуть діти, то перчити не обов’язково. Перемішуємо і знімаємо з вогню. Начинка готова.
- Робимо тісто для тонких млинців. Молоко з’єднуємо з гарячою водою. Додаємо цукор, сіль і яйце. Перемішуємо вінчиком.
- Борошно з’єднуємо з содою і замішуємо тісто. Тісто має бути рідким, щоб добре розтікалося по сковороді. Наливаємо масло і знову з’єднуємо. Готово.
- Випікаємо млинці. Я тісто замішую в посуді з носиком, так зручніше наливати прямо з цього посуду, не користуючись ополоники, прямо на сковороду. Грієм сковороду і підмазуємо. Хоча у мене сковорода і не вимагає підмазок і в тесті масло, сковороду я все одно підмазувала трохи, так як млинці будуть дуже тонкими і щоб вони легко переверталися на сковороді. Випікаємо млинці з обох сторін до гарного кольору.
- З цієї кількості тіста у мене вийшло 10 шт тонких млинців D-22 см.
- Загортаємо начинку в млинці.
- Я завернула млинці звичайним способом, щоб потім їх підсмажити до хрусткої скоринки на сковороді з обох сторін у вершковому маслі для подачі. Спочатку масло розтоплюємо і потім викладаємо млинці.
- Млинці готові. Подаємо млинці за бажанням з йогуртом або сметаною.
По теме: ( из рубрики Рецепти Млинців )