Млинці з фруктами “Лукошко”
2734 Млинці з фруктами "Лукошко"

Млинці з фруктами “Лукошко”


Млинці з фруктами “Лукошко”

Інгредієнти для “Млинці з фруктами” Лукошко “”:

тісто

Дріжджі  – 15 г
Молоко – 500 мл
Вода – 200 мл
Яйце куряче – 3 шт
Цукор – 3 ст. л.
Сіль – 0,5 ч. Л.
Масло вершкове – 50 г
Сливки (будь-які 10%) – 100 мл
Олія – ​​100 г
Борошно пшеничне / Борошно – 600 … 700 г

ванілін

Читайте также: Обзор автомобиля Kia Niro EV 2018

начинка

Яблуко – 1 шт
Абрикос – 5 шт
Вишня – 10 … 15 шт
Мандарин – 2 … 3 шт
Сир сирний (будь-який м’який вершковий сир типу Маскарпоне, Філадельфії і т.д.) – 100 г
Варення (або джем)
сметана

Рецепт “Млинці з фруктами” Лукошко “”:

  1. Закладаємо дріжджі в теплу воду +1 ст. л. цукру + 3-4 стіл. ложки борошна.
  2. Ми залишаємо в теплому місці до поява міцної піни. Додаємо решту цукру, сіль, вершки. Перемішати. Яйця збити віночком або вилкою і додати в густе тісто, ретельно перемішати, влити рослинне і розтоплене слив. масло, перемішати. Всипати просіяне борошно. Збивати до однорідної маси без грудочок борошна. Влити тепле молоко. Тепер накрийте і залиште в теплому місці хвилин на 15-20. У цей час можна підготувати фрукти.
  3. Яблука очистити і нарізати соломкою, (див. Крок 5) абрикоси і вишня у мене з морозилки. Ви можете взяти по своєму смаку, лише вибирайте контрастні смаки (кислі-солодкі). Мандарини очистити, розрізати навпіл поперек, розібрати на дольки.
  4. Можна приступати до випічки млинців. Я досить багато масла додаю в тісто, змащувати млинці не треба. А сковороду – дивіться самі, буває, що треба змащувати перед кожним млинцем. Це тісто обходиться без “першого млинця грудкою”.
  5. Підготуємо формочки для запікання. Тут немає вимог до форм, на ваш розсуд – силіконові, керамічні або з фольги. Лише злегка змастіть росл. маслом. Готові млинці, злегка остудити. Кожен млинець звертаємо навпіл (див. Фото), потім на третину і на наступну третину. Розсунути краю, у вигляді воронки і
  6. Укладаємо кожну заготовку в підготовлені форми. Першим шаром в “кошик” викласти на дно і по стінка яблука. Потім абрикоси, мандарини, між часточками – вишню.
  7. Заповнюємо всі форми і викладаємо зверху по одній чайній ложці вершкового сиру. Вибирайте на свій смак – Маскарпоне, Філадельфія, кремчіз, або сир сирний домашнього приготування. Я взяла сир м’який Кремчіз. Відправляємо млинчики з начинкою в духовку, розігріту до 200 градусів на 10 хвилин.
  8. Виймаємо, поливаємо зверху джемом або варенням, або сиропом. До млинців подаємо сметану або йогурт.
Читайте ще:  Млинцева запіканка з лівером і цибулею
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Млинців)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

5 × 5 =

Сейчас читают:
Top