Млинці з фруктами «Лукошко»
Содержание
Млинці з фруктами «Лукошко»
Інгредієнти для «Млинці з фруктами» Лукошко «»:
тісто
Дріжджі — 15 г
Молоко — 500 мл
Вода — 200 мл
Яйце куряче — 3 шт
Цукор — 3 ст. л.
Сіль — 0,5 ч. Л.
Масло вершкове — 50 г
Сливки (будь-які 10%) — 100 мл
Олія — 100 г
Борошно пшеничне / Борошно — 600 … 700 г
ванілін
Читайте также: Обзор автомобиля Kia Niro EV 2018
начинка
Яблуко — 1 шт
Абрикос — 5 шт
Вишня — 10 … 15 шт
Мандарин — 2 … 3 шт
Сир сирний (будь-який м’який вершковий сир типу Маскарпоне, Філадельфії і т.д.) — 100 г
Варення (або джем)
сметана
Рецепт «Млинці з фруктами» Лукошко «»:
- Закладаємо дріжджі в теплу воду +1 ст. л. цукру + 3-4 стіл. ложки борошна.
- Ми залишаємо в теплому місці до поява міцної піни. Додаємо решту цукру, сіль, вершки. Перемішати. Яйця збити віночком або вилкою і додати в густе тісто, ретельно перемішати, влити рослинне і розтоплене слив. масло, перемішати. Всипати просіяне борошно. Збивати до однорідної маси без грудочок борошна. Влити тепле молоко. Тепер накрийте і залиште в теплому місці хвилин на 15-20. У цей час можна підготувати фрукти.
- Яблука очистити і нарізати соломкою, (див. Крок 5) абрикоси і вишня у мене з морозилки. Ви можете взяти по своєму смаку, лише вибирайте контрастні смаки (кислі-солодкі). Мандарини очистити, розрізати навпіл поперек, розібрати на дольки.
- Можна приступати до випічки млинців. Я досить багато масла додаю в тісто, змащувати млинці не треба. А сковороду — дивіться самі, буває, що треба змащувати перед кожним млинцем. Це тісто обходиться без «першого млинця грудкою».
- Підготуємо формочки для запікання. Тут немає вимог до форм, на ваш розсуд — силіконові, керамічні або з фольги. Лише злегка змастіть росл. маслом. Готові млинці, злегка остудити. Кожен млинець звертаємо навпіл (див. Фото), потім на третину і на наступну третину. Розсунути краю, у вигляді воронки і
- Укладаємо кожну заготовку в підготовлені форми. Першим шаром в «кошик» викласти на дно і по стінка яблука. Потім абрикоси, мандарини, між часточками — вишню.
- Заповнюємо всі форми і викладаємо зверху по одній чайній ложці вершкового сиру. Вибирайте на свій смак — Маскарпоне, Філадельфія, кремчіз, або сир сирний домашнього приготування. Я взяла сир м’який Кремчіз. Відправляємо млинчики з начинкою в духовку, розігріту до 200 градусів на 10 хвилин.
- Виймаємо, поливаємо зверху джемом або варенням, або сиропом. До млинців подаємо сметану або йогурт.
По теме: ( из рубрики Рецепти Млинців )