Рецепт Що можна покласти в лаваш. Простий рулет з овочами
Рецепт Простий рулет з овочами
ПРИГОТУВАННЯ
20 хв
ПОРЦІЇ
2
СКЛАДНІСТЬ
легко
ІНГРЕДІЄНТИ
2 лаваші
1 авокадо
1 томат
½ солодкого перцю
½ синьої цибулі
1 ч. л. лимонного соку
½ ч. л. “чебрець, ялівець, бузина” від Євгена Клопотенка
сіль до смаку
ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ
- Овочі помийте та висушіть рушником. Цибулю почистьте. Авокадо розріжте навпіл, витягніть кісточку. За допомогою столової ложки виберіть з авокадо м’якуш, перекладіть його в окрему миску та потовчіть виделкою до однорідності.
- Наріжте 1 томат, 1 цибулину та ½ солодкого перцю маленькими кубиками.
- Викладіть нарізані овочі в миску до авокадо, додайте 1 ч. л. лимонного соку, ½ ч. л. спеції “чебрець, ялівець, бузина”, посоліть до смаку та перемішайте.
- Підготуйте 2 лаваші, викладіть на них начинку та обережно загорніть лаваш рулетом.
- Обсмажте загорнуті лаваші на грилі або сухій пательні з обох боків до рум’яності, приблизно 3-5 хв та подавайте.
ЯКІ СПЕЦІЇ ВИКОРИСТОВУВАТИ
У рецепті я використав особливу спецію – суміш сушеного чебрецю, ялівцю та бузини з власної лінійки. Вона ніби той секретний інгредієнт, що на перший погляд здається незначним, але перетворює їжу на справжній шедевр. Придбати спецію “Чебрець, ялівець, бузина” можна у моєму магазині, доставляємо по всьому світу.
Звісно, якщо такого у вас немає, можна використати дрібку чорного меленого перцю, паприку, пластівців перцю чилі або суміш італійських трав.
По теме: ( из рубрики Рецепти Лавашів )


































