Рецепт Брауні з квасолею і гарбузом
Содержание
Рецепт Брауні з квасолею і гарбузом
Інгредієнти для «Брауні з квасолею і гарбузом»:
Борошно житнє — 55 г
Борошно гречане — 25 г
Квасоля — 115 г
Гарбуз — 180 г
Сік (вишневий) — 100 мл
Какао-порошок — 2 ст. л.
Цукор тростинний — 3 ст. л.
Ванілін — 1 пучку.
Сіль — 1/4 ч. Л.
Розпушувач тіста — 1 ч. Л.
Оливкова олія — 3 ст. л.
Мед — 2 ст. л.
Рецепт «Брауні з квасолею і гарбузом»:
- На ніч заздалегідь квасолю замочити в холодній воді. Після варити її близько години. Злити воду. І перемолоти квасоля в блендері.
- Очищений гарбуз варити 10-15 хвилин. Воду злити, пюрировать.
- До квасолі додати гарбузове пюре, мед, какао-порошок, цукор, розпушувач для тіста, ванілін.
- Додати вишневий сік, оливкова олія. Перемішати. Після додати обидва види борошна.
Все перемішати. - Викласти в форму, розрівняти лопаткою.
Випікати в заздалегідь розігрітій духовці при 180 градусах близько 35 хвилин до сухої скіпки. - Брауні остудити і нарізати на квадратики.
Приємного чаювання!
По теме: ( из рубрики Рецепти Брауні )