2793 Рецепт Брауні з квасолею і гарбузом

Рецепт Брауні з квасолею і гарбузом


Рецепт Брауні з квасолею і гарбузом

Інгредієнти для «Брауні з квасолею і гарбузом»:

Борошно житнє — 55 г
Борошно гречане — 25 г
Квасоля  — 115 г
Гарбуз — 180 г
Сік (вишневий) — 100 мл
Какао-порошок — 2 ст. л.
Цукор тростинний  — 3 ст. л.
Ванілін — 1 пучку.
Сіль — 1/4 ч. Л.
Розпушувач тіста — 1 ч. Л.
Оливкова олія — ​​3 ст. л.
Мед — 2 ст. л.

Рецепт «Брауні з квасолею і гарбузом»:

  1. На ніч заздалегідь квасолю замочити в холодній воді. Після варити її близько години. Злити воду. І перемолоти квасоля в блендері.
  2. Очищений гарбуз варити 10-15 хвилин. Воду злити, пюрировать.
  3. До квасолі додати гарбузове пюре, мед, какао-порошок, цукор, розпушувач для тіста, ванілін.
  4. Додати вишневий сік, оливкова олія. Перемішати. Після додати обидва види борошна.
    Все перемішати.
  5. Викласти в форму, розрівняти лопаткою.
    Випікати в заздалегідь розігрітій духовці при 180 градусах близько 35 хвилин до сухої скіпки.
  6. Брауні остудити і нарізати на квадратики.
    Приємного чаювання!
Читайте ще:  Рецепт Брауні з шоколадними чіпсами
По теме: ( из рубрики Рецепти Брауні )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top