2797 Рецепт Буряковий салат з інжиром

Рецепт Буряковий салат з інжиром


Рецепт Буряковий салат з інжиром

Інгредієнти для «Буряковий салат з інжиром»:

Рис (з кіноа) — 0,5 скл.
Буряк — 2 шт
Лук червоний — 1 шт
Інжир (в’ялений) — 4 шт
Оливкова олія — ​​2 ст. л.
Часник — 1 зуб.
Сіль (за смаком) — 0,25 ч. Л.
Листя салату / Салат — 2 шт

Рецепт «Буряковий салат з інжиром»

  1. Варимо рис з кіноа, як зазначено на упаковці. Як рис з кіноа буде готовий, наливаємо в нього 1 ст л оливкової олії.
  2. Буряк можна відварити заздалегідь. Чистимо велику цибулину червону. Інжир ріжемо тонкими смужками. Інжир у мене в’ялений, і він досить м’який.
  3. Часник дрібно рубаємо, цибулю ріжемо півкільцями.
  4. Наливаємо в сотейник оливкової олії, гріємо його і викладаємо часник. Через хвилину-цибулю. Трохи обсмажуємо до м’якості — і настає черга інжиру. Зменшуємо вогонь до мінімуму, перемішуємо, солимо зовсім небагато або за смаком, накриваємо кришкою і Томім до готовності лука і м’якості інжиру. Це хвилин 10.
  5. Буряк натираємо на середній тертці.
  6. Інжир з цибулею готовий.
  7. Викладаємо салат в кільце шарами на салатний лист: рис з кіноа — інжир з цибулею — буряк — інжир з цибулею. Готовий салат, подаємо.
Читайте ще:  Рецепт Смажена редька з соєвим соусом та імбиром
По теме: ( из рубрики Рецепти Салатів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top