8069 Рецепт Налисники з м’ясом

Рецепт Налисники з м’ясом


Рецепт Налисники з м’ясом

ПРИГОТУВАННЯ
1 год 40 хв

ПОРЦІЇ
3

СКЛАДНІСТЬ
помірно

ІНГРЕДІЄНТИ

Для млинців
200 г пшеничного борошна
2 ст. л. цукру
½ ч. л. солі
2 ст. л. рослинної олії
500 мл сироватки
Для начинки
500 г свинини
1 цибулина
2 ст. л. олії
½ ч. л. солі
1 лавровий лист
50 мл бульйону

ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

  1. До 200 г борошна додайте 2 ст. л. цукру, ч. л. солі, ½, 2 ст. л. олії, 250 мл сироватки та перемішайте інгредієнти вінчиком.
  2. Додайте до тіста решту сироватки та ще раз перемішайте суміш вінчиком, щоб не залишилося грудочок. Залиште тісто відпочити на 15 хв
  3. Через 15 хв розігрійте пательню, змастіть її кількома краплями рослинної олії та, за допомогою ополоника, вилийте першу порцію тіста на пательню. Смажте млинці по 2 хв з обох боків, до рум’яності. Таким чином приготуйте усе заготовлене тісто.
  4. 500 г свинини наріжте великими шматками, покладіть у каструлю, залийте водою та доведіть до кипіння. Коли вода закипить, зменште вогонь та ложкою зніміть піну з поверхні, додайте 1 лавровий лист. Варіть м’ясо до готовності, це займе приблизно 1 годину 20 хв.
  5. Очистьте 1 цибулю, наріжте її кубиком та обсмажте на розігрітій сковорідці з 2 ст. л олії.
  6. Відварене м’ясо дістаньте з каструлі та трохи охолодіть, щоб вам було комфортно з ним працювати. Подрібніть м’ясо на м’ясорубці, додайте до нього обсмажену цибулю, ½ ч. л. солі та гарно перемішайте. Якщо начинка вийшла розсипчастою, додайте до неї 2-3 ст. л. бульйону, в якому варилося м’ясо.
  7. На кожен млинець викладіть приблизно 1.5 ст. л. начинки та загорніть млинець конвертиком. Подавайте налисники теплими, зі сметаною.
Читайте ще:  Рецепт Картопляні млинці. Мед зі спеціями

ЯКЕ М’ЯСО ВИКОРИСТАТИ ДЛЯ НАЧИНКИ

Радимо обирати задню частину свинини, адже з такого м’яса начинка вийде соковитою та м’якою. Але приготувати налисники можна не лише зі свининою, але й з більш дієтичною курятиною. Для цього звісно можна використати філе грудки, але особливо смачна начинка виходить з курячих стегон. Причому, ви можете одразу придбати філе стегна без кістки, а можете придбати звичайні курячі стегенця на кістці, відварити їх і вже потім відділити м’ясо, а на основі отриманого м’ясного бульйону зварити смачний суп.

А з курячого фаршу можна приготувати смачні бендерики з куркою за моїм рецептом.

НА ЯКІЙ ПАТЕЛЬНІ КРАЩЕ СМАЖИТИ НАЛИСНИКИ

Ви напевне знаєте, що зручно та легко смажити налисники на спеціальній млинцевій сковорідці. Втім, якщо такої під рукою немає, ви все ще можете насмажити чудових млинців, просто використовуйте пательню з антипригарним покриттям, товстим дном та низькими бортами.

А ж якщо ви щасливий власник сталевої сковорідки, сміливо використовуйте її: млинці, обсмажені на пательні такого мають особливо рум’яну скоринку. А вам було, щоб легше перевертати налисники, відділіть крайчик млинця, підчепивши його дерев’яною шпажкою.

По теме: ( из рубрики Рецепти Млинців )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top