Соус з лисичками
713 Соус з лисичками

Соус з лисичками


Соус з лисичками

Інгредієнти для «Соус з лисичками»:

Гриби (лисички) — 650 г
Морква — 80 г
Лук-шалот — 40 г
Сливки (35%) — 500 мл
Молоко (3,5%) — 200 мл
Крохмаль кукурудзяний — 1,5 ст. л.
Соєвий соус (ТМ Кіккоман натурально зварений) — 2 ст. л.
Соус (Солодкий Чилі) — 2 ст. л.
Перець червоний пекучий (мелений)
сіль
Лист лавровий — 1 шт
орегано
Коріння (сушені — морква, пастернак, селера, петрушка) — 1 ч. Л.

Рецепт «Соус з лисичками»:

  1. Лисички отварила і поклала в каструлю. Нарізала дрібно цибулю, на крупній тертці натерла морква, висипала все в каструлю і налила
    молоко.
  2. Каструлю поставила на плиту на середній вогонь і варила хвилин 10.
  3. Вершки вилила в миску, насипала крохмаль, перець, сіль, орегано і сушіння коріння. додала лавровий лист, налила соус Кіккоман і Солодкий Чилі. Добре розмішати і вилила вершки в каструлю.
  4. Вміст каструлі перемішала і залишила під кришкою на маленькому вогні хвилин на 10.
  5. Подавала на стіл грибний соус з відвареним картоплею і запеченою куркою.
Читайте ще:  Рецепт Йогуртовий соус з фетою
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Соуси і маринади)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

20 − пятнадцать =

Сейчас читают:
Top