Соус з лисичками
713 Соус з лисичками

Соус з лисичками


Соус з лисичками

Інгредієнти для “Соус з лисичками”:

Гриби (лисички) – 650 г
Морква – 80 г
Лук-шалот – 40 г
Сливки (35%) – 500 мл
Молоко (3,5%) – 200 мл
Крохмаль кукурудзяний – 1,5 ст. л.
Соєвий соус (ТМ Кіккоман натурально зварений) – 2 ст. л.
Соус (Солодкий Чилі) – 2 ст. л.
Перець червоний пекучий (мелений)
сіль
Лист лавровий – 1 шт
орегано
Коріння (сушені – морква, пастернак, селера, петрушка) – 1 ч. Л.

Рецепт “Соус з лисичками”:

  1. Лисички отварила і поклала в каструлю. Нарізала дрібно цибулю, на крупній тертці натерла морква, висипала все в каструлю і налила
    молоко.
  2. Каструлю поставила на плиту на середній вогонь і варила хвилин 10.
  3. Вершки вилила в миску, насипала крохмаль, перець, сіль, орегано і сушіння коріння. додала лавровий лист, налила соус Кіккоман і Солодкий Чилі. Добре розмішати і вилила вершки в каструлю.
  4. Вміст каструлі перемішала і залишила під кришкою на маленькому вогні хвилин на 10.
  5. Подавала на стіл грибний соус з відвареним картоплею і запеченою куркою.
Читайте ще:  Рецепт Томатно-сметанний соус з цибулею
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Соуси і маринади)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

четыре × один =

Сейчас читают:
Top