Соус з лисичками
Содержание
Соус з лисичками
Інгредієнти для «Соус з лисичками»:
Гриби (лисички) — 650 г
Морква — 80 г
Лук-шалот — 40 г
Сливки (35%) — 500 мл
Молоко (3,5%) — 200 мл
Крохмаль кукурудзяний — 1,5 ст. л.
Соєвий соус (ТМ Кіккоман натурально зварений) — 2 ст. л.
Соус (Солодкий Чилі) — 2 ст. л.
Перець червоний пекучий (мелений)
сіль
Лист лавровий — 1 шт
орегано
Коріння (сушені — морква, пастернак, селера, петрушка) — 1 ч. Л.
Рецепт «Соус з лисичками»:
- Лисички отварила і поклала в каструлю. Нарізала дрібно цибулю, на крупній тертці натерла морква, висипала все в каструлю і налила
молоко. - Каструлю поставила на плиту на середній вогонь і варила хвилин 10.
- Вершки вилила в миску, насипала крохмаль, перець, сіль, орегано і сушіння коріння. додала лавровий лист, налила соус Кіккоман і Солодкий Чилі. Добре розмішати і вилила вершки в каструлю.
- Вміст каструлі перемішала і залишила під кришкою на маленькому вогні хвилин на 10.
- Подавала на стіл грибний соус з відвареним картоплею і запеченою куркою.
По теме: ( из рубрики Рецепти Соуси і маринади )