Рецепт Соус-діп з фети
Содержание
Рецепт Соус-діп з фети
Інгредієнти для «Соус-діп з фети»:
Перець болгарський (великий) — 1/2 шт
Спеції (будь-які) — 1/2 ч. Л.
Сіль за смаком
Перець червоний пекучий (щіпка)
Перець чорний (щіпка)
Фета — 80 г
Сир вершковий — 100 г
Часник — 1 зуб.
Час приготування: 5 хвилин
Кількість порцій: 1
Рецепт «Соус-діп з фети»:
- У чашу для збивання вкласти червоний перець, часник, спеції, сіль.
Збити. - Додати фету і вершковий сир.
Збити. - Соус-діп з фети і вершкового сиру готовий.
Можна додати зелень.
По теме: ( из рубрики Рецепти Соуси і маринади )