3181 Рецепт Соус-діп з фети

Рецепт Соус-діп з фети


Рецепт Соус-діп з фети

Інгредієнти для «Соус-діп з фети»:

Перець болгарський (великий) — 1/2 шт
Спеції (будь-які) — 1/2 ч. Л.
Сіль за смаком
Перець червоний пекучий (щіпка)
Перець чорний (щіпка)
Фета — 80 г
Сир вершковий — 100 г
Часник — 1 зуб.

Час приготування: 5 хвилин

Кількість порцій: 1

Рецепт «Соус-діп з фети»:

  1. У чашу для збивання вкласти червоний перець, часник, спеції, сіль.
    Збити.
  2. Додати фету і вершковий сир.
    Збити.
  3. Соус-діп з фети і вершкового сиру готовий.
    Можна додати зелень.
Читайте ще:  Рецепт Італійське лечо з перцю
По теме: ( из рубрики Рецепти Соуси і маринади )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top