2851 Рецепт Бефстроганов

Рецепт Бефстроганов


 Рецепт Бефстроганов

Інгредієнти для «Бефстроганов»:

Телятина (у мене вирізка) — 700 г
Лук-порей (або ріпчастий) — 1 шт
Гриби — 300 г
Сметана (20%) — 2 ст. л.
Гірчиця — 1 ст. л.
Борошно пшеничне / Борошно — 1 ст. л.
Вода — 200 мл
сіль
Перець чорний
Базилік (сушений, за бажанням)
Часник (за бажанням) — 3 зуб.
Чебрець (за бажанням) — 4 веточ.
масло топлене

Рецепт «Бефстроганов»:

  1. М’ясо нарізаємо невеликими брусочками. Цибулю — кільцями (півкільцями). Гриби — невеликими шматочками або пластинами.
  2. У невеликій кількості масла обсмажуємо цибулю до м’якості. Додаємо гриби і обсмажуємо до випаровування рідини.
  3. Додаємо сметану, гірчицю, сіль, перець, сушений базилік і гарячу воду. Перемішуємо і Томім на середньому вогні до невеликого загустіння.
  4. В іншій сковороді раскаліваем масло, додаємо давлені зубчики часнику і гілочки чебрецю. Ми залишаємо до придбання часником золотистого кольору. Прибираємо наші «ароматизатори».
  5. Додаємо м’ясо. Як тільки воно почне підрум’янюватися — додаємо борошно і швидко перемішуємо.
  6. Додаємо м’ясо в соус, перемішуємо і Томім на середньому вогні під кришкою 25-30 хвилин, періодично помішуючи. Смачного!!!

P.S. Як гарнір мені захотілося пасти, але до цієї страви відмінно підійде картопляне пюре і скибочку солоного огірочка.

Читайте ще:  Рецепт Фейєтон запечений
По теме: ( из рубрики Рецепти Яловичина )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top