Рецепт Капуста, тушкована з свининою та шинкою
3374 Рецепт Капуста, тушкована з свининою та шинкою

Рецепт Капуста, тушкована з свининою та шинкою


Рецепт Капуста, тушкована з свининою та шинкою

Інгредієнти для «Капуста, тушкована з свининою та шинкою»:

Свинина — 500 г
Капуста білокачанна / Капустa — 500 г
Капуста квашена — 300 г
Цибуля ріпчаста — 100 г
Морква — 100 г
Сіль за смаком
Цукор — 1 ст. л.
Томатна паста — 2 ст. л.
Пюре овочеве (з болгарського перцю) — 2 ст. л.
Олія — ​​3 ст. л.
Часник (великих) — 2 зуб.
Кмин — 0.5 ч. Л.
Кріп — 3 веточ.
Лист лавровий — 3 шт
Вода (приблизно) — 150 мл
Шинка — 100 г

Рецепт «Капуста, тушкована з свининою та шинкою»:

  1. Свинину краще брати з жирком. Наріжте свинину на невеликі кубики
  2. У глибокому сотейнику розігрійте масло і обсмажте свинину з нарізною цибулею і натертою на крупній тертці морквою. Обсмажуйте близько 5-7 хвилин.
  3. Додайте томатну пасту і пюре з червоного болгарського перцю (можна замінити просто нарізаним дуже дрібно перцем). Обсмажте все разом ще 5 хвилин. Додайте цукор.
  4. Посилання на рецепт пюре з болгарського перцю дана в самому кінці рецепта, якщо необхідно.
  5. Додайте квашену капусту і нашатковану свіжу капусту.
  6. Якщо готувати з молодою свіжою капустою, то її варто додавати після того, як квашена протушкується з м’ясом близько 30 хвилин. Але ось зимова капуста досить жорстка, тому кладемо обидві капусти відразу, вони будуть готові одночасно.
  7. Влийте до вмісту сотейника приблизно 150 мл води, доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь до мінімуму, накрийте кришкою і тушкуйте 1 годину, періодично помішуючи. Якщо рідини в процесі гасіння здасться мало, то підлити окріп.
  8. Тим часом підготуйте спеції. Кмин розітріть в ступці (можна замінити на насіння кропу). Часник і кріп дрібно нарубати.
  9. Додайте в блюдо часник, кріп, кмин і лавровий лист, також додайте нарізану кубиками шинку.
  10. Замість шинки можна додати будь-які ковбасні вироби або копченості.
  11. У цей момент спробуйте блюдо на сіль. Квашена капуста досить солона, і солі може не знадобитися зовсім. Але, якщо необхідно — то посоліть за смаком.
  12. Перемішайте, вимкніть вогонь і залиште страву під кришкою на 10-15 хвилин настоятися.
  13. Подавати можна просто так, або відварити додатково як гарнір картоплю.
Читайте ще:  Овочеве рагу з м'ясом і баклажанами
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Овочеве рагу)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

четыре + 10 =

Сейчас читают:
Top