2658 Баранина в духовці

Баранина в духовці


Баранина в духовці

Інгредієнти для «Баранина в духовці»:

Нога бараняча (2,4 кг.) — 1 шт
Соєвий соус (для смаження ) — 3 ст. л.
Селера листовий (сушений) — 1 ст. л.
Базилік (сушений) — 1 ст. л.
Петрушка (сушена) — 1 ч. Л.
Паприка солодка — 1 ст. л.
М’ята (сушена) — 1 ст. л.
Сіль — 1 ч. Л.

Рецепт «Баранина в духовці»:

  1. Баранячу ногу вимити, обсушити рушником. Зробити кілька прорізів ножем.
  2. Викласти в глибоку миску трави, паприку, сіль.
  3. Суміш трав змішати, влити соус для смаження. Перемішати.
  4. У прорізи помістити маринад з травами.
  5. Обмазати маринадом з усіх боків і залишити на 30-60 хвилин, пару раз перевернувши. Духовку включити на розігрів.
  6. Потім викласти м’ясо в рукав для запікання, проколоти його в двох — трьох місцях зверху. Відправити в духовку.
  7. Запікати 1 годину при 180 градусах, потім ще 1 годину при 150 градусах.
  8. Акуратно надрізати рукав і викласти готове м’ясо на блюдо.
Читайте ще:  Рецепт Бараняча лопатка в соляній скоринці
По теме: ( из рубрики Рецепти Баранина )
Роздiли
Top