Баранина в духовці
Содержание
Баранина в духовці
Інгредієнти для «Баранина в духовці»:
Нога бараняча (2,4 кг.) — 1 шт
Соєвий соус (для смаження ) — 3 ст. л.
Селера листовий (сушений) — 1 ст. л.
Базилік (сушений) — 1 ст. л.
Петрушка (сушена) — 1 ч. Л.
Паприка солодка — 1 ст. л.
М’ята (сушена) — 1 ст. л.
Сіль — 1 ч. Л.
Рецепт «Баранина в духовці»:
- Баранячу ногу вимити, обсушити рушником. Зробити кілька прорізів ножем.
- Викласти в глибоку миску трави, паприку, сіль.
- Суміш трав змішати, влити соус для смаження. Перемішати.
- У прорізи помістити маринад з травами.
- Обмазати маринадом з усіх боків і залишити на 30-60 хвилин, пару раз перевернувши. Духовку включити на розігрів.
- Потім викласти м’ясо в рукав для запікання, проколоти його в двох — трьох місцях зверху. Відправити в духовку.
- Запікати 1 годину при 180 градусах, потім ще 1 годину при 150 градусах.
- Акуратно надрізати рукав і викласти готове м’ясо на блюдо.
По теме: ( из рубрики Рецепти Баранина )