2765 Відкриті пиріжки з м'ясом з листкового тіста

Відкриті пиріжки з м’ясом з листкового тіста


Відкриті пиріжки з м’ясом з листкового тіста

Інгредієнти для «Відкриті пиріжки з м’ясом з листкового тіста»:

Яловичина — 500 г
Тісто листкове — 600 г
Морква — 1 шт
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Часник — 1 зуб.
Томатна паста — 2 ст. л.
Олія — ​​2 ст. л.
петрушка
сіль
Перець чорний

Читайте также: Сниться муж

Рецепт «Відкриті пиріжки з м’ясом з листкового тіста»:

  1. Морква очистити, вимити і натерти на крупній тертці. Цибулину очистити і нарізати на кубики.
  2. Овочі обсмажити на сковороді на гарячому рослинному маслі до м’якості моркви. Додати подрібнений часник і обсмажити пару хвилин.
  3. Додати томатну пасту, трохи солі і перцю і зняти з вогню. Дати овочам охолонути і перемішати з рубаним м’ясом.
  4. Додати сіль і перець.
  5. Тісто розкачати в тонкий пласт. Нарізати кола діаметром близько 10 сантиметрів.
  6. Покласти начинку і загорнути на неї краю. Випікати при 180 ° C 25-30 хвилин. При бажанні змастити тісто після випічки вершковим маслом. Смачного!!

Читайте ще:  Рецепт Горохові пиріжки "Від бабусі"
По теме: ( из рубрики Рецепти Пиріжків )

    Оставить отзыв

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

    *
    *

    Роздiли
    Top