Відкриті пиріжки з м’ясом з листкового тіста
Содержание
Відкриті пиріжки з м’ясом з листкового тіста
Інгредієнти для «Відкриті пиріжки з м’ясом з листкового тіста»:
Яловичина — 500 г
Тісто листкове — 600 г
Морква — 1 шт
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Часник — 1 зуб.
Томатна паста — 2 ст. л.
Олія — 2 ст. л.
петрушка
сіль
Перець чорний
Читайте также: Сниться муж
Рецепт «Відкриті пиріжки з м’ясом з листкового тіста»:
- Морква очистити, вимити і натерти на крупній тертці. Цибулину очистити і нарізати на кубики.
- Овочі обсмажити на сковороді на гарячому рослинному маслі до м’якості моркви. Додати подрібнений часник і обсмажити пару хвилин.
- Додати томатну пасту, трохи солі і перцю і зняти з вогню. Дати овочам охолонути і перемішати з рубаним м’ясом.
- Додати сіль і перець.
- Тісто розкачати в тонкий пласт. Нарізати кола діаметром близько 10 сантиметрів.
- Покласти начинку і загорнути на неї краю. Випікати при 180 ° C 25-30 хвилин. При бажанні змастити тісто після випічки вершковим маслом. Смачного!!
По теме: ( из рубрики Рецепти Пиріжків )