Рецепт Коржі з баклажанами і сиром
Содержание
Рецепт Коржі з баклажанами і сиром
Інгредієнти для «Коржики з баклажанами і сиром»:
Вода — 200 мл
Масло рослинне (2 ст.л. в тісто + 3 ст.л. для обсмажування баклажанів) — 5 ст. л.
Сметана — 2 ст. л.
Сіль — 1 ч. Л.
Цукор — 1/2 ст. л.
Борошно пшеничне / Борошно — 350 г
Дріжджі (сухі, з розрахунку на 500 г борошна) — 5 г
Баклажан — 1 шт
Часник — 2 зуб.
Сир голландський — 300 г
Кількість порцій: 4
Рецепт «Коржики з баклажанами і сиром»:
- Для тіста в теплій воді розчиняємо дріжджі, додаємо цукор, сіль, рослинне масло, сметану. Перемішуємо. Поступово вводимо просіяне борошно. Вимішуємо однорідне гладке тісто. Ми залишаємо для підйому на годину.
- Тісто універсальне, підходить для будь-якого виду начинок і варіацій, відмінне тісто для піци і відкритих пирогів! В роботі просте, податливе, а часу на заміс потрібно зовсім небагато!
- Поки піднімається тісто, підготуємо баклажан. Баклажан нарізаємо дрібними кубиками, солимо і ставимо під прес на 15 — 20 хвилин.
- Сир тремо на крупній тертці.
- З баклажанів зливаємо рідину і обсмажуємо в невеликій кількості рослинного масла до рум’яності. Додаємо дрібно нарізаний часник, обсмажуємо ще пару хвилин.
- У підняте тісто замішуємо обсмажені баклажани з часником.
- Ділимо тісто на дві частини. Формуємо два коржі. Викладаємо на деко (при необхідності змастити деко олією), злегка наколює виделкою.
- На кожен коржик викладаємо сир.
- Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 40-45 хвилин, орієнтуйтеся на свою духовку.
По теме: ( из рубрики Рецепти Коржі )