3112 Рецепт Коржі з баклажанами і сиром

Рецепт Коржі з баклажанами і сиром


Рецепт Коржі з баклажанами і сиром

See also: Build News

Інгредієнти для «Коржики з баклажанами і сиром»:

Вода — 200 мл
Масло рослинне (2 ст.л. в тісто + 3 ст.л. для обсмажування баклажанів) — 5 ст. л.
Сметана — 2 ст. л.
Сіль — 1 ч. Л.
Цукор — 1/2 ст. л.
Борошно пшеничне / Борошно — 350 г
Дріжджі (сухі, з розрахунку на 500 г борошна) — 5 г
Баклажан — 1 шт
Часник — 2 зуб.
Сир голландський — 300 г

Кількість порцій: 4

Рецепт «Коржики з баклажанами і сиром»:

  1. Для тіста в теплій воді розчиняємо дріжджі, додаємо цукор, сіль, рослинне масло, сметану. Перемішуємо. Поступово вводимо просіяне борошно. Вимішуємо однорідне гладке тісто. Ми залишаємо для підйому на годину.
  2. Тісто універсальне, підходить для будь-якого виду начинок і варіацій, відмінне тісто для піци і відкритих пирогів! В роботі просте, податливе, а часу на заміс потрібно зовсім небагато!
  3. Поки піднімається тісто, підготуємо баклажан. Баклажан нарізаємо дрібними кубиками, солимо і ставимо під прес на 15 — 20 хвилин.
  4. Сир тремо на крупній тертці.
  5. З баклажанів зливаємо рідину і обсмажуємо в невеликій кількості рослинного масла до рум’яності. Додаємо дрібно нарізаний часник, обсмажуємо ще пару хвилин.
  6. У підняте тісто замішуємо обсмажені баклажани з часником.
  7. Ділимо тісто на дві частини. Формуємо два коржі. Викладаємо на деко (при необхідності змастити деко олією), злегка наколює виделкою.
  8. На кожен коржик викладаємо сир.
  9. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 40-45 хвилин, орієнтуйтеся на свою духовку.
Читайте ще:  Рецепт Коржі з сулугуні
По теме: ( из рубрики Рецепти Коржі )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top