7887 Рецепт Мега-шоколадний та вологий. Класичний брауні

Рецепт Мега-шоколадний та вологий. Класичний брауні


Рецепт Мега-шоколадний та вологий. Класичний брауні

ПРИГОТУВАННЯ
1 год 5 хв+35 хв на охолодження

ПОРЦІЇ
9

СКЛАДНІСТЬ
помірно

ІНГРЕДІЄНТИ

240 г м’якого вершкового масла
2 ст. л. рослинної олії
260 г цукру
4 яйця
10 г ванільного цукру
130 г пшеничного борошна
100 г какао-порошку
180 г темного шоколаду
⅓ ч. л. солі
1 ст. л. рослинної олії для підготовки форми

ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

  1. Підготуйте всі інгредієнти. Застеліть пергаментом прямокутну форму для випікання, розміром 24 на 24 см. Дно та боки форми, застелені пергаментом, додатково змастіть 1 ст. л. рослинної олії. Увімкніть духовку розігріватися до 180 градусів.
  2. У велику суху миску додайте 240 г м’якого вершкового масла, 260 г цукру та 2 ст. л. рослинної олії. За допомогою міксера або кухонного комбайна з насадкою вінчик змішайте інгредієнти.
  3. Додайте сюди також 4 яйця, 10 г ванільного цукру та збийте масу міксером до однорідності.
  4. В окремій сухій мисці змішайте 130 г борошна, 100 г какао-порошку та ⅓ ч. л. солі. Додайте сухі інгредієнти в миску до масляно-яєчної суміші та обережно перемішайте силіконовою лопаткою.
  5. Поламайте 130 г шоколаду на невеликі шматочки та складіть їх в миску. Розтопіть шоколад на водяній бані або просто в мікрохвильовці, нагріваючи його невеликим імпульсами по 20 сек. та помішуючи. Додайте розтоплений шоколад до тіста
  6. Перемішайте тісто спершу лопаткою, а потім міксером.
  7. За допомогою силіконової лопатки, викладіть тісто у підготовлену форму рівномірним шаром. Решту шоколаду (60 г) подрібніть на маленькі шматочки та покладіть поверх шару тіста.
  8. Випікайте брауні 25 хв за температури 180 градусів. Готовий десерт охолодіть за кімнатної температури та розріжте на порції.

ЯК ЗБЕРІГАТИ ДЕСЕРТ

Зберігайте брауні у герметичному контейнері за кімнатної температури 3-4 дні. Також радимо розділити кожен шар десерту пергаментним папером, щоб шматочки не прилипали один до одного. Зберігати брауні у холодильнику не обов’язково, але це продовжить термін зберігання десерту на 1-2 дні.

Читайте ще:  Рецепт М'ятні брауні
По теме: ( из рубрики Рецепти Брауні )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top