Рецепт Брауні з бананом і темним шоколадом
17 Рецепт Брауні з бананом і темним шоколадом

Рецепт Брауні з бананом і темним шоколадом


Рецепт Брауні з бананом і темним шоколадом

Складові

Вершкове масло 100 г

Темний шоколад 100 г

Пшеничне борошно 70 г

Банани 1 штука

Яйце куряче 2 штуки

Цукор 2 столові ложки

Розпушувач 1 чайна ложка

Інструкція приготування 50 хвилин

1. На повільному вогні розтопити масло і шоколад. Зняти і остудити.
2. Яйця і цукор збити віночком.
3. Влити до цукрової суміші шоколадну. Перемішати.
4. Всипати борошно і розпушувач. Знову перемішати.
5. Вилити суміш у форму для випічки. Банан порізати тонкими кружечками і втопити в шоколаді.
6. Випікати 30-35 хвилин при температурі 180 градусів.
7. Остудити. Нарізати шматочками, прикрасити цукровою пудрою.

Порада

Якби у мене запитали, яке у мене найулюбленіша тістечко, я б без вагань відповіла – Браун. Такі шоколадні, ароматні, вологі, а не сухі всередині, Браун підкорили моє серце. Цього разу я вирішила додати стиглий банан в улюблене тістечко.

Брауні з темним шоколадом

Рецепт Брауні з бананом і темним шоколадом

Складові

Вершкове масло 150 г

Чорний шоколад 70% 250 г

Цукор ¾ склянки

Пшеничне борошно ½ склянки

Розпушувач ½ чайної ложки

Яйце куряче 3 штуки

Інструкція приготування 20 хвилин

1. На водяній бані, помішуючи, розтопіть масло і шоколад. Ні в якому разі не дайте олійно-шоколадною суміші закипіти. Нам потрібно тільки темперувати шоколад, але не перегріти його. Як тільки масло і шоколад зіллються воєдино, зніміть суміш з вогню і дайте охолонути.
2. В окремій мисці збийте яйця з цукром протягом 3 хвилин, поки суміш не побіліє і не спіниться.
3. Додайте в яєчну суміш остигнула суміш масла з шоколадом.
4. Перемішайте все до отримання однорідної маси.
5. Просійте в суміш борошно з розпушувачем і акуратно вмішати її гумової спатулой лише до того моменту, як перестануть бути видно білі розводи в товщі суміші.
6. Розігрійте духовку до 180 градусів. Перелийте суміш в прямокутну форму.
7. Випікайте Брауні приблизно 20 хвилин. Їх завжди краще недопечь, ніж перепекти, тому що в другому випадку ми втратимо неймовірний шоколадний аромат і ту саму злегка вологу внутрішню консистенцію, якими мають таку Брауні і за які так сильно улюблені. Оскільки вони продовжують готуватися і після того, як ви дістали форму з духовки, краще припиняти готувати Брауні, коли Браун злегка запеклася з країв, але ще тремтять в середині.
8. Перекладіть Брауні з форми на обробну дошку (це буде простіше зробити, якщо провести ножем між краєм форми і краєм Брауні, а потім, приклавши дошку до форми, перевернути форму і дозволити Брауні самим вивалитися на дошку. Далі за допомогою другої дошки ще раз перевертаємо.

Читайте ще:  Рецепт Брауні з кабачком

Шоколадно-банановий Брауні-чізкейк

Рецепт Брауні з бананом і темним шоколадом

Складові

Яйце куряче 3 штуки

Шоколад 150 г

Вершкове масло 80 г

Какао 1 столова ложка

Цукор 3 столові ложки

Сир 100 г

Банани 1 штука

Пшеничне борошно 3 столові ложки

Інструкція приготування 45 хвилин

1. На водяній бані топимо шоколад і вершкове масло, доводячи до однорідної консистенції.
2. З’єднуємо борошно і какао, перемішуємо.
3. Збиваємо 2 яйця і 2 столові ложки цукру так, щоб маса посветлела.
4. До яйцям додаємо шоколадну масу і борошно з какао і добре перемішуємо. Тісто для нижнього шару готове.
5. З’єднуємо банан, сир, 1 яйце і 1 столову ложку цукру і подрібнюємо, щоб маса не мала грудок.
6. У форму, змащену маслом, укладаємо шоколадне тісто.
інструмент
силіконова кисть
7. Заливаємо сирно-бананової масою.
8. Створюємо хаотичні візерунки за допомогою ручки ложки / вилки. І ставимо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів на півгодини.

Брауні з вершковою сирною начинкою

Рецепт Брауні з бананом і темним шоколадом

Складові

Темний шоколад 200 г

Вершкове масло 200 г

Цукор 200 г

Яйце куряче 5 штук

Пшеничне борошно 110 г

Вершковий сир 500 г

Розпушувач 10 г

Інструкція приготування 1 годину

1. У великій каструлі закип’ятити воду.
2. Масло нарізати шматочками, шоколад поламати і скласти в термостійку миску або каструльку.
3. Як тільки вода закипить, зняти велику каструлю з вогню і поставити в неї маленьку так, щоб в шоколад не потрапила вода. Розмішувати до отримання гладкої однорідної маси, яка за консистенцією повинна бути як дуже рідкий кефір або навіть молоко. Дати суміші охолонути.
4. В іншій мисці збити 3 яйця і 130 грам цукру. Додати остигнула шоколадну суміш, розмішати. Всипати борошно, просіяне з розпушувачем, ретельно перемішати.
5. В окремій мисці збити вершковий сир, 2 яйця і 70 г цукру.
6. Форму для випікання змастити маслом або викласти пергамент. Вилити шоколадне тісто, залишивши пару столових ложок, розрівняти.
7. Зверху викласти сирне тісто, не змішуючи. Також розрівняти.
8. Зверху викласти залишився шоколадне тісто. Поводити виделкою для освіти мармурового візерунка.
9. Випікати 30-40 хвилин при 180 градусах.

Читайте ще:  Рецепт Брауні з квасолею і гарбузом

Порада

Якщо топити шоколад і масло не на водяній бані, то маса загусне і може перетравитися. Головне – не перетримати, якщо сірник виходить сухою або з маленькими крихтами – відразу вимикати.

Aмериканські брауніз

Рецепт Брауні з бананом і темним шоколадом

 

Складові

Темний шоколад 220 г

Коричневий цукор 120 г

Яйце куряче 3 штуки

Вершкове масло 100 г

Пшеничне борошно 50 г

Мигдаль 100 г

Мелена кориця на смак

Інструкція приготування 40 хвилин

1. На водяній бані розтопити шоколад і масло.
2. Міксером збити яйця з цукром, потім ввести муку і корицю, добре перемішати. Додати шоколадно-масляну масу і подрібнені горіхи.
3. Розігріти духовку на 180 градусів. Форму для випічки змастити вершковим масло, влити в неї тісто. Випікати 20-22 хвилин.
4. Вийняти форму з духовки, дати охолонути, потім вийняти пиріг з форми і нарізати гострим ножем на невеликі шматочки. Дати брауніз остаточно охолонути, бажано ніч.

Порада

Брауніз знайдуть насичений шоколадний смак тільки тоді, коли охолонуть. Для цього покладіть їх у контейнер і залиште на ніч – на ранок печиво втратить пористість і знайде вологу і щільну шоколадну структуру.

Брауні з сиром і вишнею

Рецепт Брауні з бананом і темним шоколадом

Складові

Вершкове масло 120 г

Гіркий шоколад 100 г

Цукор 150 г

Яйце куряче 4 штуки

Пшеничне борошно 150 г

Розпушувач 1 чайна ложка

М’який сир 300 г

Ваніль 1 чайна ложка

сіль щіпка

Заморожена вишня 400 г

Інструкція приготування

1. Шоколад поламати на шматочки. Розтопити разом з маслом, на водяній бані.
2. 2 яйця і 50 г цукру, збити міксером, додати дрібку солі і ванільний цукор.
3. Для сирного крему, сир змішати з цукром і залишилися яйцями (2 штуки). Розтерти міксером, до кремоподібного стану. Якщо сир зернистий, протерти його попередньо через сито.
4. У збиті з цукром яйця, додати охолоджені, розтоплений шоколад. Додаємо розпушувач і борошно. Перемішуємо міксером, на самій низькій швидкості.
5. У форму (у мене роз’ємна), з високими бортиками, змащену вершковим маслом, вилити 1/3 тесту. Розподілити по формі. Викласти половину сирної маси. У рецепті було сказано, що вона розтечеться, але у мене цього не сталося – я її лопаткою розрівняла. На масу викладаємо вишню – половину від усієї кількості.
6. Далі повторюємо шари: тісто, маса, вишня, тісто. Тісто намагатися розподілити рівномірно, десь це може не виходити – це не страшно. По верхньому шару, можна зробити розлучення ножем. Випікати 40-50 хвилин, в розігрітій до 180 градусів духовці. Готовність перевіряти лучиною – вона повинна бути сухою. Остудити в формі.

Читайте ще:  Рецепт М'ятні брауні

Шоколадні Брауні з волоськими горіхами

Рецепт Брауні з бананом і темним шоколадом

Складові

Вершкове масло 175 г

Чорний шоколад 70% 145 г

Цукор 175 г

Яйце куряче 4 штуки

Пшеничне борошно 140 г

Волоські горіхи 145 г

Інструкція приготування 40 хвилин

1. Горіхи помити, викласти на папір для випікання в один шар і обсмажити в духовці при температурі 150 градусів (близько 20 хвилин).
2. Розігрійте духовку до 180 С. У квадратну форму (24 * 24) викладіть хрест-навхрест 2 смужки паперу для випікання, залишивши краю виступають за форму, змастіть вершковим маслом дно і борти форми.
3. На водяній бані розтопіть шоколад і злегка остудіть його. Шоколад повинен бути трохи теплим, коли ви почнете змішувати його з іншими інгредієнтами.
4. У міксері збийте масло до м’якого кремоподібного стану, додайте шоколад. Поступово, по одному додайте яйця, цукор, борошно і горіхи.
5. Розподіліть тісто в формі і вирівняйте поверхню за допомогою силіконової лопатки.
6. Випікати 20-25 хвилин при температурі 180 С. Результат повинен бути наступним: поверхня – суха і досить щільна кірочка, а всередині – вологе тісто (перевірити зубочисткою або ножем).
7. Після випікання корж повинен постояти близько 30 хвилин в формі, після чого, використовуючи виступаючі краї паперу для випікання, дістати його з форми і дати ще 30 хвилин на остаточне охолодження. Нарізати корж на рівні квадрати.
8. Зберігати при кімнатній температурі, в контейнері або затягнутими харчовою плівкою.

Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Брауні)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

три × три =

Сейчас читают:
Top