2705 Яєчня-бутерброд "Хмарка"

Яєчня-бутерброд «Хмарка»


Яєчня-бутерброд «Хмарка»

Інгредієнти для «Яєчня-бутерброд» Хмарка «»:

Хліб (хліб краще брати для тостів, квадратний. Цього разу у мене був батон і чорний хліб з насінням) — 4 скибки.
Яйце куряче — 2 шт
Ковбаса — 4 скибки.
Помідор — 4 скибки.
Сир твердий — 4 скибки.
сіль

Читайте также: Як усунути засмічення в унітазі — інструкція та практичні поради

Рецепт «Яєчня-бутерброд» Хмарка «»:

  1. Підготуємо всі інгредієнти. Їх можна змінювати в залежності від ваших смаків і уподобань. Викладаємо хліб в ємність для запікання. Зверху кладемо ковбасу і помідори.
  2. Відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки перемішуємо, а білки збиваємо з сіллю до утворення стійких піків. Якщо ви хочете використовувати цілі жовтки, то яєць потрібно брати більше.
  3. Викладаємо яєчну «шапку» зверху бутерброда
  4. В середині робимо отвір і акуратно вливаємо туди жовток
  5. Зверху кладемо цибулю і сир, відправляємо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку. Час приготування 10-12 хвилин
Читайте ще:  Яєчня з баклажанами
По теме: ( из рубрики Рецепти Яєчні )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top