Яєчня-бутерброд “Хмарка”
Содержание
Яєчня-бутерброд “Хмарка”
Інгредієнти для “Яєчня-бутерброд” Хмарка “”:
Хліб (хліб краще брати для тостів, квадратний. Цього разу у мене був батон і чорний хліб з насінням) – 4 скибки.
Яйце куряче – 2 шт
Ковбаса – 4 скибки.
Помідор – 4 скибки.
Сир твердий – 4 скибки.
сіль
Читайте также: Як усунути засмічення в унітазі — інструкція та практичні поради
Рецепт “Яєчня-бутерброд” Хмарка “”:
- Підготуємо всі інгредієнти. Їх можна змінювати в залежності від ваших смаків і уподобань. Викладаємо хліб в ємність для запікання. Зверху кладемо ковбасу і помідори.
- Відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки перемішуємо, а білки збиваємо з сіллю до утворення стійких піків. Якщо ви хочете використовувати цілі жовтки, то яєць потрібно брати більше.
- Викладаємо яєчну “шапку” зверху бутерброда
- В середині робимо отвір і акуратно вливаємо туди жовток
- Зверху кладемо цибулю і сир, відправляємо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку. Час приготування 10-12 хвилин
Из той же категории: (Рецепти Яєчні)