Яєчня-бутерброд “Хмарка”
2705 Яєчня-бутерброд "Хмарка"

Яєчня-бутерброд “Хмарка”


Яєчня-бутерброд “Хмарка”

Інгредієнти для “Яєчня-бутерброд” Хмарка “”:

Хліб (хліб краще брати для тостів, квадратний. Цього разу у мене був батон і чорний хліб з насінням) – 4 скибки.
Яйце куряче – 2 шт
Ковбаса – 4 скибки.
Помідор – 4 скибки.
Сир твердий – 4 скибки.
сіль

Читайте также: Як усунути засмічення в унітазі — інструкція та практичні поради

Рецепт “Яєчня-бутерброд” Хмарка “”:

  1. Підготуємо всі інгредієнти. Їх можна змінювати в залежності від ваших смаків і уподобань. Викладаємо хліб в ємність для запікання. Зверху кладемо ковбасу і помідори.
  2. Відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки перемішуємо, а білки збиваємо з сіллю до утворення стійких піків. Якщо ви хочете використовувати цілі жовтки, то яєць потрібно брати більше.
  3. Викладаємо яєчну “шапку” зверху бутерброда
  4. В середині робимо отвір і акуратно вливаємо туди жовток
  5. Зверху кладемо цибулю і сир, відправляємо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку. Час приготування 10-12 хвилин
Читайте ще:  Рецепт Яєчня в окропі "Яєчна революція"
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Яєчні)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

четырнадцать − четыре =

Сейчас читают:
Top