514 Рецепт Цукерки «Баунті»

Рецепт Цукерки «Баунті»


Рецепт Цукерки «Баунті»

Інгредієнти для рецепта Цукерки «Баунті»

Маршмеллоу — 200 г
Сир — 200 г
Молоко — 5 ст. л.
цукор
Стружка кокосова — 50 г
Шоколад темний — 100 г

  1. Викласти в миску сир і розім’яти його або протерти через сито. У мене магазинний такої структури, що перетирати не треба було
  2. Нагріти молоко, додати маршмеллоу і продовжувати нагрівати, помішуючи, поки не отримаємо однорідну масу. При бажанні можна додати 20-30 г вершкового масла (в інгредієнтах немає).
  3. Змішуємо отриману масу з сиром і кокосовою стружкою, розмішуємо до однорідності. Відправляємо в холодильник хвилин на 30.
  4. Якщо ви противник кокосової стружки — прогрійте з нею молоко, а потім процідіть, аромат залишиться.
  5. З остигнула маси формуємо цукерки довільної форми
  6. Шоколад ламаємо на шматки, розтоплюємо в мікрохвильовці або іншим зручним способом. У мене була ось така шоколадна глазур, вона швидко застигає і утворює дивну хрустку скоринку
  7. Вмочуємо цукерки в шоколад (мені зручно робити це двома зубочистками).
  8. Щоб цукерки не приклеюється до тарілки я вмочував їх однією стороною в кокосову стружку. Якщо ж «витягувати з ясен кокосові тирса» немає бажання, можна замінити її товченим печивом, горіхами або чим-небудь ще на ваш розсуд.
Читайте ще:  Рецепт Мигдальні цукерки «З родзинкою»
По теме: ( из рубрики Рецепти Цукерок )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top