Рецепт Цукерки «Баунті»
Рецепт Цукерки «Баунті»
Інгредієнти для рецепта Цукерки «Баунті»
Маршмеллоу — 200 г
Сир — 200 г
Молоко — 5 ст. л.
цукор
Стружка кокосова — 50 г
Шоколад темний — 100 г
- Викласти в миску сир і розім’яти його або протерти через сито. У мене магазинний такої структури, що перетирати не треба було
- Нагріти молоко, додати маршмеллоу і продовжувати нагрівати, помішуючи, поки не отримаємо однорідну масу. При бажанні можна додати 20-30 г вершкового масла (в інгредієнтах немає).
- Змішуємо отриману масу з сиром і кокосовою стружкою, розмішуємо до однорідності. Відправляємо в холодильник хвилин на 30.
- Якщо ви противник кокосової стружки — прогрійте з нею молоко, а потім процідіть, аромат залишиться.
- З остигнула маси формуємо цукерки довільної форми
- Шоколад ламаємо на шматки, розтоплюємо в мікрохвильовці або іншим зручним способом. У мене була ось така шоколадна глазур, вона швидко застигає і утворює дивну хрустку скоринку
- Вмочуємо цукерки в шоколад (мені зручно робити це двома зубочистками).
- Щоб цукерки не приклеюється до тарілки я вмочував їх однією стороною в кокосову стружку. Якщо ж «витягувати з ясен кокосові тирса» немає бажання, можна замінити її товченим печивом, горіхами або чим-небудь ще на ваш розсуд.
По теме: ( из рубрики Рецепти Цукерок )